15 september, 2008

Nästan klart

Nu är mitt dränga skåp nästan klart för att flytta in...... Har målat, målat och målat. Jag är inte så bra på det där med måleri trots att min morfar var målarmästare...... Han sitter nog på sitt moln och bara förfasar sig hur jag kladdar. Jag har färg överallt. Min frissa såg på direkten att jag hade målat, färg i håret..... Tur att jag gör ljusa slingor så att färgen liksom passar in.....

I vilket fall som helst så skall jag bara hitta rätt handtag till dörren och den nedersta lådan. Det blir nog inga problem, tror att dom finns i en butik i Malmö.

Mitt andra skåp säljar jag på lördag hoppas jag. Man skall nog inte jämnföra målningen på de båda. Morfar har nämligen målat mitt gamla skåp, och här är det inte tal om shabby chic målning.... Man kan nästan inte tro att någon kan måla så perfekt!!!!

Nu kan jag fresta alla som kommer på lördag med ett smakprov av det jag skall sälja på lördag.

Titta på bilderna i högerkanten.......

Ännu en go bloggis som anmält sig till bloggträffen, Min Lilla Blankas Mia kommer med. Det finns plats för fler om Ni är sugna på att komma. Bara att maila mig......

Önskar Er alla en riktigt härlig brits sommar vecka. Här hos mig lyser solen och det är hög klar luft och bara lite blåst.... Med andra ord Kanon!

Kramisar Jeanette

14 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så fint skåp!
Kul ´med en bloggträff - få se när vi får till det här uppe.

Kram Maud

Tina sa...

Åh vännen vad du fixar och donar...det ska bli spännande att få höra hur det går för dig i helgen! Ang. bloggträffen ser det inte ljust ut för min del, är arg,ledsen om vartannat, men jag lovar att komma snart till dig! Kram Tina

My Lovely Things sa...

Hej!!
Åh vilket fin, fint skåp..

Och vilka underbara saker du säljer!!
Ja ska till Helsingborg på fredag till lördag..bor du i närheten??
kram anna

Livets njutning sa...

Hej! Skåpet är jättefin. Underbar! Vill också ha en hemma men det blir nog sen när jag är klar med studierna. Tiden räcker inte till nu.

Jag är lite nyfiken på var du ska ha din loppis? Jag är sugen på att gå på loppis i helgen. Ska på en bakluckeloppis på lördag. Men fler? Tips? :)

Ha det gott!

Jenny

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !
Himmel,det var den finaste loppis jag har skådat !! Vilka fina saker , och så fint uppdukat ,det kommer att gå jättebra ..
Och vilket vackert skåp du målar !
Du har såå bra smak..
Jaa, du,vad jag hade velat vara med på den där bloggträffen,vad roligt jag hade haft det med dig o de andra,och vilka fina ställen ni ska på...ni får ha det så roligt och tänk lite på mig..;)
Visst har du beställt Julboken ? den kom idag, Wow vad fin den är..
Vi ska jobba över i morron kväll och packa o maila till alla som beställt den..
Ha nu en fortsatt skön kväll
Kram Anette

Viveka i Bläckhornet sa...

Ha ha det där med färg i håret känner man ju igen.Kanske man skulle prova ditt tips om ljusa slingor,men med vit färg ser man väl gråhårig ut istället...Kram Viveka

lottens vita och gröna sa...

hallå min goa jeanette! får nästan pirr i magen, vill ju såååå gärna komma nedrans, men snart kanse du kooer upp ju, ni kommer ha det ljuvligt!
och din loppis...herregud, vilka saker du ska sälja, annat är det med min smörja som ska krängas på sön...
varmastekramen lotten

Skatan sa...

Hej!

Kul att hitta hit till dig och din blogg! Vilka fina saker du har ute till försäljning...gissar dock att vi bor en bit ifrån varandra (Umeå) så jag får nog bara njuta av bilderna :)

Lycka till med försäljningen,

Anna

No.15 sa...

Så fint skåp!Ha det så kul på blogg träffen!
Må så gott vännen!

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Vilka grejer du har till försäljning! det kanske blir till att öppna butik snart...
Skåpet som du målat är såå fint!!!
Kram Marlene.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Skåpet är jättefint!
Du har så mycket fina saker till loppisen, jag hoppas ju förstås att det blir något kvar tills vi kommer på bloggträffen...
Kram
Marie

Lilla Blanka sa...

Hej Jeanette!

Åh..nu känner jag mig som ett barn som går och väntar på julafton..ser fram emot träffen och det fina ni har ordnat...det skall bli sååå kul! *kram*

Men vilket härligt drängaskåp..!

Och sakerna som du säljer är ju så fina..ojoj vad jag mycket fint! Så snyggt presenterat också, det ser ju ut som en skyltning i en sån där mysig inredningsbutik :)

Kraaaam vännen!
Mia

PS
Jag kommer nog att köra hem sent på lördagkvällen för jag behöver vara i Göteborg på söndag morgon.

Dalatorpet sa...

hit har jag inte hittat förr :-) kommer tbx

Nina sa...

Hejsan Snygging!
Vet inte om Cicci har talat om för dig att jag ska eventuellt med ! Jag är bara lite skrajsen för jag ska till tandläkaren för jag har bitit sönder en tand och det kanske spräcker min budget till långt efter jul... vill du att jag mailar dig??

kram/Nina