14 juli, 2008

Ett steg i taget....

Med risk för att bli tjatig, än en gång Tack! Alla fina ord och tankar värmer. Speciellt de mail jag fått från helt okända kvinnor, en del som klarat sig ur sitt beroende, en del liksom jag är kvar och kämpar på.

I helgen dämpade jag mitt värsta sug efter shopping med att just shoppa. Tokigt men jag hade exakt 100 kr att rumla för. Nästan hela summan gick till Erikshjälpen. Med gott samvete kunde jag ta med mig hem notblad, spetsar, barnskor, kruka, 2 vackra gamla vita kaffekoppar. Det blev pengar över så jag kände mig stolt! ......

Vet att det bästa vore ingen shopping alls, men jag tar det steg för steg. Tar bara en liten summa pengar med mig och undviker klädes butiker etc.... Det är mest loppisar, Myrorna och Erikshjälpen som gäller.

Imorgon skall jag till Höör och träffa Katarina. Vi skall ha en badkväll! Härligt!

På torsdag skall jag äntligen utnyttja min 50 års present från i fjol. En övernattning på Grand Hotell i Mölle. Mölle by the sea here I come! Bästa rummet med balkong och utsikt över havet därtill 5 rätters gourmet meny...... Kan det bli lyxigare!!!!

På fredagen skall jag träffa min bardomsbästis Gunilla. Hon bor i Stockholm numera med sommar boende i Torekov. Vi skall bara njuta av att träffas och njuta av omgivningarna i Mölle med omnejd.

Som avslutning på en kanonvecka så skall jag på kurs/bloggträff hos Gerda (Idémakeriet) på söndag tillsammans med Inger. Inte hinner jag tänka på shopping med sååååå mycket trevligt på programmet.

Åsså börjar Pigge sin semester på måndag...... Just nu är alltså livet på topp!

Vet att ta till vara stunderna, nu är det bra......... Korsa fingrarna!

Tills vi hörs Kramisar Jeanette

9 kommentarer:

ängeln i vitt sa...

Du är en ängel kort och gott.

Himla massa kramar / Carina

Elzie sa...

Vilken toppenvecka du kommer att få. Jag är inne på sista semesterveckan så jag njuter inte fullt så mycket. Men man får krama ur det allra gottaste ur den i alla fall.
Ha det så gott.
Kram Elzie

Lisa sa...

Hejsan Jeanette!

Herrejisses va du har att hitta på! Hur hinner du med? Ja, jag hörde Gerda har kurs på söndag och blomsterkudde är ju precis det jag ville lära mig. Men tyvärr är det ju högsäsong. Och söndagar är inte nådiga. Jag har dessutom lapptäcksuställning på söndagså no can do. Men jag hoppas ni får det jättetrevligt - Det lär ni ju ha!

Ha det bra!

Kram Lisa

MiaMaria sa...

Hej Jeanette!


Kul att du hittade till mig....
då hittade ju jag dig...

Ang skyltarna vill du ha en som är vändbar ...text båda sidor elller två enkla text på ena sidan....

Mailar dig också...

HA´det så gott!
MiaMaria

MiaMaria sa...

Hej!

Har mailat hör av dig snarast.....

MiaMaria

Hjärtat Mitt sa...

Oj, vilken härlig vecka du kommer att ha!
Och vad smart att bara ta med sig en liten summa att handla saker för. Det blev ju riktigt mycket ändå.
Vi ses hos Gerda på söndag. Det ska bli så kul att komma dit och få pyssla lite.

Kram Mari i Marieholm

My Lovely Things sa...

hej Jeanette du tappra KVINNA!!

Vad härligt att det går framåt..ja ett steg framåt är verkligen i rätt färdriktning..tänk alltid på det att det är aldrig försent att börja om även om det ibland kaänns som man backar..

tänker på dig..
kram anna

Romantiska Hem sa...

Rom byggdes inte på en dag. Bara du är öppen och pratar om det. Du kommer fixa detta galant! Så skönt med en sådan pressent! Blir inte alls avvis, ler. Ha det toppen! Kram Petra
www.metrobloggen.se/romantiskahem

"M" sa...

Ja det lät trevligt...blicka ut över havet å vårda själen....kram

 
Related Posts with Thumbnails