17 juli, 2008

En hälsning från Grand Hotell Mölle

Bara en liten hälsning från mig, jag hittade en dator och man kan surfa fritt......

Gårdagens badkväll på landet tillsammans med Katarina blev toppen. Hon fixade först mitt hår (till stor belåtenhet) sen bjöd hon på thai mat som vi tog med oss och åt ute i den ljumma kvällen. Satt i badet i över 1 timmar och bara snackade och njöt, härligt! Färden hit till Mölle gick genom Skånes vackra landskap. Stannade till i Billinge hos Carola och hennes man som har antikbutik, loppis, café och B&B i underbar omgivning. Deras hem har varit med i massor av inrednings tidningar. De har inrett sitt hem helt i 1700-1800 tals stil. Mycket vackert. Jag har tagit bilder på butiken och cafét som jag visar vid ett senare tillfälle då jag har laddat ner bilderna. Satt i deras lusthus och fikade. Världens goaste ostmacka!..... Ja den var helt speciell, som en hel liten måltid. Ni kan tro att jag gjorde världens fynd!!!!!!!!!!! Återkommer med bild och text... Efter en härlig färd med besök både i kyrkor, affärer och loppisar skall jag nu med proppmätt mage snart krypa till kojs. Bor i ett mysigt rum med balkong och fantastisk utsikt över hav & delar av byn. Jag bara bugar och bockar till Inger & Johannes, det var en present som satt som ett smäck när jag äntligen tog mig tid att fara hit. Natti natti go vänner nu skall jag sussa sött i som jag tycker ljuvliga hotell lakan. Hur gör dom?????? De är ju alltid vitaste vita och mjukaste mjuka Kramisar Jeanette

21 kommentarer:

Tina sa...

Så mysigt det låter vännen...Njut ordentligt nu...Kram Kram Tina

Elzie sa...

Det låter som du har en toppentid. Det är dig väl unt. Hoppas du njuter fortsatt även om du inte är kvar på hotellet.
Kram Elzie

Marie sa...

Ååå, det låter som du har haft ett par riktigt mysiga dagar Jeanette! Underbara miljöer och trevliga människor, kan det bli så mycket bättre! Hoppas du njuter riktigt mycket!

Ha det allra bäst!
Många kramar
Marie

Hjärtat Mitt sa...

Åh, det låter underbart!
Tänk att du har badat, jag har inte ens doppat tårna än. Kanske är det vädret här som är dåligt mest hela tiden? Och varje gång vi ska åka till stranden, så börjar det regna :(
Ser fram emot bilder senare.

Kram Mari i Marieholm

Nina sa...

Åh sicken underbar lyx . Till och med jag njuter av blotta tanken .
Kramar i mängder !!!/nina

idémakeriet sa...

Jag har något till dig som du kan hämta på min blogg.
Kram Gerda

A home far away sa...

Ahhh låter som en alldeles ljuvlig tillvaro. Njut så mycket du kan!

Kram
Gunilla

Lönnergårds Anna sa...

Jag längtar tills du kommer!

Ska bli roligt att få träffa Pigge oxå.

Ha det så gott tills vi ses.

Kramar Anna

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Det låter som en alldeles ljuvlig stund i livet.
Kram Irene

Malin sa...

Hej hej!
Först gången här. Fick ditt bloggnamn av Anna L så tänkte kika in lite. Fick läsa om ditt "beroende", starkt att skriva om det men ännu starkare att erkänna det för sig själv och bestämma sig för att ändra på det. Alla har vi problem i livet tror jag men man pratar ju inte om det utan bara det bra. Lika med hemmet - man visar det vackra, inte det fula. Så många har nog inte så fina hem som man kan tro ibland.
Hoppas det går bra för dig!
Kramar Malin

AGENT 77 sa...

wow de låter underbart!!de var du verkligen värd o just att bara få vara det är ju så himla viktigt bara få andas som jag brukar säga när jag ska åka hem till mina föräldrar på landet,sitta ute en sommar kväll titta på himmlen o bara andas wow då samlar man krafter..känns skönt att läsa att du mår bättre o bättre o att terapin hjälper till..jag tror att en stor del av befolkningen skulle behöva prata med en psykolog el gå i nån slags terapi,viktigt att våga tala om hur man känner o mår, men här i sverige är de ju så ner tystat folk tror att man är knäpp typ bara för man går i terapi o i själva verket är det den som inte har förståelse för det som isf är knäpp o inte kan förstå andra människors behov..se bara på amerikanarna de har en tandläkare och en psykolog..alltså lika vanligt som nått som helst för dom..ha nu en fortsatt härlig sommar Jeanette!!!!

STOR kram E

Viola sa...

Hejsan, här är nya bloggaren Viola. Vilken härlig blogg du har, vilka tänkvärda tankar och underbara bilder. Hoppas du har haft en härlig vistelse. Skåne är gudomligt, har en syster som bor utanför Simrishamn. Här hos dig måste det bli många besök framöver, Viola

hemtrevnad marie sa...

Hej Jeanette!!
(Har nu hunnit uppdatera mig på din blogg)
Så härligt det låter !!
Jag är så glad att du verkar må bra!!
Vila upp dig och sköt om dig nu ordentligt!!
Ha det bäst!!
kramis

Unknown sa...

Hej Nettis!!

Jag beundrar dig för ditt mod att gå ut med ditt beroende!! Halva läkningen går väl ut på att berätta för andra och erkänna för sig själv!!Hejja hejja..du är bra på vägen!! Tänker på dig ofta med..och undrar vad du håller på med där *nere*!! Önskar dig en underbart solig och härlig helg!!
kramar Malin

Anna sa...

Hej Jeanette!

Du får alltid ditt liv att låta så lyxigt! Hur gör du? Jag vill också leva lyxliv!!!!! :)

Kram Lisa

Ps. Tävling hos mig om du vill!

A home far away sa...

Hej igen...
Pärlorna du frågade om är köpta här i Singapore men är tillverkade på Bali och jag har precis börjat göra mina egna smycken jag köpte fler pärlor på min semestertripp till Kina, eller jag o barnen följde med när maken jobbade som så många gånger förr, hihi!

Ha det fint
Kram Gunilla

Malin sa...

Hej där!
Så du har varit i Sundsvall idag! Hoppas du hade det bra här =)
Men du var ju hos Anna för nån dag sen, har ni åkt hela den vägen, helt otroligt, det är ju jättelångt =)
Hade ni nåt skoj i Sundsvall då?
Kram Malin

MiaMaria sa...

Hej!

Låter så härligt!

Ha´det så himla gott!
MiaMaria

pst...skickar ditt paket idag....

My White Cottage sa...

Hallå där!

Det låter verkligen härligt med att bo på Grand Hotell i Mölle. Jag och min man förlovade oss i Mölle, fast på Hotell Kullaberg, så Mölle har verkligen en speciell plats i mitt hjärta!

På tal om mitt hjärta så blev jag verkligen berörd rakt i in hjärtat när jag läste dina tidigare inlägg! Det är verkligen starkt och modigt av dig att skriva om dina problem. Håller med dig om att man kan känna lite prestationsångest ibland och bloggarna väcker verkligen vill-också-ha-känslan. Samtidigt som det är så kul med all inspiration de ger och lyckan över alla nya vänner är oslagbar!

Ta hand om dig och njut av sommaren!
Många, varma kramar från Jenny

Anonym sa...

Åh vilken njutning!

Helt underbart, det är du värd, fortsätt njuta

Kramar Lena

Unknown sa...

Hej lilla *nettan*!!

Så modigt av dig att skriva om din lilla last!! Endel av läkningen tror jag!! =) Va härligt det låter med spa..hoppas att du känner dig pånytt född....dina saker står här och väntar på dig!!..Ha det så himlans gott..kramar Malin