04 maj, 2008

Bloggandet smittar

Ja se bara här, hur många har en bloggande hund????!!! Både Zladden & maken är lika intresserade av min blogg som jag själv. Kul!

Helgen har varit hur härlig som helst! Man får ju massor av energi av solen!

Jag tillsammans med maken & syrran har fått gjort riktig stor städning på landet. Tvättmaskinen har gått i ett, högtrycks tvätten likaså, gräsklipparen har gjort sitt, målar burkarnas innehåll har minskat, Röda Korset har fått mycket att sälja, bilarna är inte längre skitiga, klädkammaren är nästan tom och i ordning, allting ligger på sin plats, sängarna har fått nya kläder........... Ja listan över hur mycket vi hunnit med i helgen kan göras lång.

Dessutom har jag i vanlig ordning besökt lite loppisar och rivningshus. Resultatet ser Ni på bilderna. Bricka från Butik Unik. Dekorerad med poesibok, gamla bestik, gammal klocka från Moheda loppis förra helgen. Rullebör (skånska för skottkärra) & vacker gammal låda med lönn fack, hittat i rivnings hus.

Tack Camilla & mannen i mitt liv för en härlig helg! Nu är maj här, skönt!!!!!!! Livsandarna har äntligen vaknat. Önskar att Ni alla får samma Duracell batteri energi som jag haft, man känner sig så nöjd och belåten. Underbart!

Idag söndag har jag bara varit........ Läst alla bostadsannonser i både Metro och Sydsvenskan. Man kanske kan hitta ett nytt hus att sätta tänderna i, därför skall jag nu klicka in på hemnet & kolla tänkbara objekt.

kramisar till Er från mig=jeanette

17 kommentarer:

tindra lite mera sa...

Vilken härlig gammal skottkärra!!
Quilten hittade jag på en loppis som bara har öppet på lördagar och då är det proppfullt med tänkbara fynd,ja då gäller det att hänga på låset...;O)

Kram Katarina

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !
Åhh jisses vad du har hunnit mycket i helgen..såå härligt, nu kan du slänga upp fötterna och bara njuta...
Jaa du..tänk om min lill Nisse var intresserad av min blogg..hii..hii, han som alltid får vara med på ett hörn lill vovven min..så söt din voffsing är...
Du..tack så himla mycket för den fina kommentaren inne hos mig idag..det värmde gott ska du veta, du är snäll du !!

Och vilka fina saker du visar, du kan det där med att hitta fina saker och att arrangera dom så där snyggt !!
Ha en skön kväll Kram Anette, Nisse hälsar han också ;)

Krusidull sa...

Jodå, duracell effekten har spridigt sig ända upp till Västmanland, haft en underbar pysselhelg med lite gott vin till.
Jasså du är också en hemnet fluktare.. hihi
Kram
Krusidull

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Jeanette, lika mycket vackert som vanligt och du har verkligen antenner för att finna det där lilla extra på loppis, vilken häftig skottkärra! Men vilken goding som bloggar där, vilken rolig bild!! Mari.

Anonym sa...

*ler* Min jycke håller sig borta från bloggandet än så länge - men är en ack så villig fotomodell iaf ;D

hemtrevnad marie sa...

Vilka fina saker du hittat !
älskade din skottkärra!!
Visst blir man piggare i solen!!
Duktig vovve du har, hii!
.....men det var väl du som skrev inlägget? haha!
Kram på dig!!

Tina sa...

Hej vännen! vad fint du gjorde med dina fynd från Moheda...visst är det boken du hittade? Men oj vilken energi du har!!! Hur hinner du allt? Så intresserad din hund ser ut...:-) Kram Kram Tina

C De-sign sa...

Så kul att jag hittade hit! Visst får man energi av sol och vår!!!! Fina bilder du visar!Kram fr C

vitating sa...

Men JISSES Människa vilket hem du har!!!!!!!!!!!!! Hur har jag kunnat missa detta???? helt bedårande, har suttit läääänge nu o kollat igenom ALLA dina inlägg, puh! Så mycket fint, bara älskar det VITA vardagsrummet, det inlägget nedan Nytagna hemmabilder har jag dreglat läääänge över nu, puh så fint! Ditt hem får mitt att kännas blä!

Hit återkommer jag, var så säker, länker dig genast!!! Hur ska jag kunna sova nu efter allt detta på näthinnan *fniss*

Kramar Maria

vosgesparis sa...

haha a blogging doggie.... I really like the wooden trunk !

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Ditt inlägg är rena rama duracell-kicken!!! Så lovely! Gu' så gullig bild med bloggande vovve ;o)
Rullebör... tack för översättningen.. Än en gång ifrågasätter jag varför man bor så långt norrut!? Här har vi fortfarande små högar av "kvarglömd" snö. Ha en riktigt härlig dag!//Linda

faster atta sa...

Ååå, vilken underbar bricka!!!

Karna sa...

Ok da er det bare en ting å gjøre, og det er å ta med seg mannen din og søsteren din og komme hjem til meg å starte opprydding...he,he...Så deilig med litt opprydding, så kan vi med god samvittighet kjøpe litt "nytt" på loppis... =0)

Skogsdoft & havsbris sa...

Skrattar gott åt din blobbande hund... :) Våra doggar håller sig också borta från datorn än så länge, men man vet ju aldrig när även de börjar sitta framför datorn...
Oj oj vad mycket ni hunnit med i helgen! Önskar verkligen att jag hade lite av din energi just nu... Visst fick vi gjort en hel del där ute i helgen, men inte på långa vägar så mycket som vi tänkt oss. För först blev sambon förkyld och nu håller jag på att bli det... SUCK!
Vilka fina saker du fyndat! Brickan tycker jag alldeles särskilt om!
Ha en riktigt bra vecka! :)

Tvert-om-tanten sa...

Uten tvil bloggverdenens aller søteste blogger!!!!!

"M" sa...

Å jag älskar skottkärran...och menar du att du vill flytta...du har ju så fint.....

Unknown sa...

Hej kära lilla Jeanette!

Härligt att höra att *duracell kaninen* varit på språng igen!! =)
Hjälp va mycket du har fått gjort..du kan möjligtvis inte komma hit och dona lite här med?? ti-hi...Brickan var som gjord hemma hos dig!! Jätte vackert med glasögon, blommor och papper....=) Har mailat dig ang. dina saker!!
Ha en alldeles underbar dag..mängder med kramar Malin