20 april, 2008

Kvällsbilder från landet

Energin håller i sig konstigt nog. Jag måste bara få visa lite kvällsbilder från landet som jag tog igår kväll. Är så nöjd att det gick så bra att plåta sent på kvällen då mörkret sänkt sig över stugan. Har blivit alldeles tokig i att fotografera. Har tagit hur många bilder som helst, både på landet och här hemma. Känns underbart att ha sådan energi.

I fredags kväll hade jag dock en svacka och ångesten gjorde sig påmind, men då ringde jag "syster Gunhild" och pratade av mig för att slippa värsta attacken. Bakom synonym syster Gunhild gömmer sig förstås min vän Cicci, som alltid finns där när jag behöver henne.

Idag söndag har jag och Pigge fortsatt att feja och fixa. Inte med samma energi som i fredagskväll och igår men ovanligt flitiga ändå trots att det är söndag. På söndagar brukar vi aldrig ha någon energi alls utan det brukar vara vår slappe dag. Men idag var det alltså annorlunda och det måste bero på ljuset och värmen som verkar ha återvänt till vårt land. Härligt!!!!!!! Livsandarna vaknar till liv på nytt. Imorgon om jag hinner kommer det mer ögongodis. Håll ut!

Önskar Er alla en underbart fin vecka som tydligen enligt rapport från meterologerna skall bli solig och varm. Kramisar Jeanette

10 kommentarer:

Jema Rose sa...

Så många fina bilder : )

Ja, tack & lov kommer solen & värmen, det behöver vi verkligen!!!

Kram, Jenny

<3

PS. Om du fortfarande är intresserad av en Madonna, ska den då vara i gips eller betong ? DS.

Doften av vanilj sa...

Åhh så mycket vacker du visar! Det där nät/trådtornet är jätteläckert, har aldrig sett nått liknande. Så mycket fina planteringar. Åhh det som redan kliade i fingrarna på mig att få plantera nått i lite krukor. Har tillbringat större delen utomhus idag i det härliga vädret. Vi får hoppas att det håller i sig så att man får tid att pyssla lite utomhus /Kram

Dicksonska våningen sa...

Så vackert!
Hoppas allt är bra med dig nu!
Ta hand om dig - ångest är obehagligt men det går över :)
Kram Annika

lottens vita och gröna sa...

hallå jeanette! oh vilka kvällsbilder, dina blomsterarrangemang älskar jag, den med trollhasseln är ju urfin! visst är det skönt att våren laddar ens livsande!

varmkram lotten

Jan sa...

Really pretty Jeanette.

Jan WA state

Gårdsromantik sa...

Så vacker den där grå spiran var! Och det där änglahuvudet har jag också!

Härliga bilder!

Sköt om dig!

Kram Maud

Gammalt & nytt sa...

Så fina bilder du har tagit,och visst är det härligt nu när våren har kommit.
Kram /Irene

Anonym sa...

Ja det blir som en liten "sjukdom" det där med fotograferandet. *s*

Randi sa...

Vilka underbara kvällsbilder!
Visst är det ljuvligt att våren äntligen är här...jag går bara omkring och njuuuuuter nu!

Design by E sa...

wow wow fantastiska bilder från landet o trädgård,,såååå fint!!

kramiz E

 
Related Posts with Thumbnails