19 februari, 2008

Stolt mamma

Mammas lille "kille" som njuter av solens sköna sken.

Igår var en dag då jag som mamma kände mig väldigt stolt. Den lilla dottern Tessan (min tös) var med både i tidningarna, radion och tv 4 igår. Sen var hon med i direkt sändning imorse också på TV 4. Jag var nog lika nervös som hon var. Tessan jobbar på UD med att hjälpa mammor & pappor att hitta sina "bortförda" barn. Hon är född diplomat (man undrar om det är jag som är mamma till henne) och trivs kanonbra trots alla förtvivlade människor som hon träffar och pratar med dagligen. UD gör såååååå mycket i det dolda som vi "vanliga" aldrig får reda på. Det kallas diplomati och sköts på sitt alldelles speciella sätt. Inte trampa någon på tårna.... tänka sig för vad & hur man säger det.... Alltså jag hade blivit anmäld redan första dagen.

Så strongt Tessan!!!! Vi är så stolta!!!!!

På kvällen dök Petra, äldsta dottern (bonusdotter) upp härhemma mitt i vardagsbestyren. Gift med 2 pågar (ja igentiligen 3, hennes man tar hon för det mesta också hand om, känns det igen, eller???). Hon hade gjort 3 vackra halsband till mig. Se bilderna. Hur hinner denna tös med allting????????

Tack snälla Petra jag blev såååå glad. Du är superduktig!

Mellan dottern Malin (bonusdotter 2) är nästan lika kreativ som storasyster men hinner nästan bara med jobbet som bankchef och sina 2 hästar, som hon rider varje dag. Hon var jätteduktig i voltige då hon var yngre och sydde då oftast sina och sina lagkompisars dräkter. Otalaliga äro de paljetter som hon sytt fast.

Nu blev det kanske lite osvenskt skryt men jag tycker vi är lite dåliga i det här landet på att ge både våra barn, vänner och andra det beröm de/vi förtjänar. Har själv inte varit så duktig på det alla gånger men jag har bättrat mig med åren. Har dock alltid hjälpt alla men glömt det där lilla ordet som betyder så mycket!

Idag blir det en sista tur med grevinnans Molly. När vi kommer hem efter vår resa i nästa vecka står hennes nya Nissan Micra och väntar. Denna heter Sotis och är som Ni förstår svart. Fin present hon fick på alla hjärtans dag. Hon är ju inte grevinna för intet!

Sköt om Er alla goa där ute i vårt avlånga land. Ha en skön tisdag och fortsatt fin vecka Kramisar Jeanette

8 kommentarer:

Petra sa...

Mina systrar är helt underbara och jag är lika stolt över dom som jag är över min plastmammas helt fantastiska blogg. Go Nettan, go
//P3

Under en vind sa...

kLART ATT DU SKA VARA STOLT ÖVER BARNEN! bÅDE EGNA DOTTERN OCH BONUSFLICKORNA!

HOPPAS ATT GREVINNAN & DU FÅR EN TREVLIG TRIPP! kRAM!

lottens vita och gröna sa...

det är underbart med folk som överöser beröm kring de sina, vi svenskar är sååååå dåliga på det, otroligt! du verkar ha underbara ungar! vackra halsband! kram lotten

Elzie sa...

Håller med dig. Osvenskt eller inte så ibland behöver man bara skryta. Det finns ju olika sorters skryt också. Jättesnygga halsband du fått.
Men du Jeanette! Vart tog kortet med dig i mörkt hår vägen *s*? skulle vara kul att se blondinen som blev mörk.
Ha en skön dag.
Kram Elzie

StyggaLillaLoppan sa...

men jag tycker det är inget skryt du konstaterar att du har underbara barn och det får man !!!
konstigt vore det väl annars...

och klart äpplena inte faller långt .....

Philura sa...

Så fina halsbanden är, håller med om att man ofta glömmer bort att berömma och tacka varandra. Fastnade för din "godnatt ord" du har vid sidan om.

Snäckornas sjö sa...

KLart man ska vara stolt över sina nära och kära!! Och det är inget skryt...och du kära, Jeanette är underbar också!!! Hade missat att du var tillbaka från landet. Sitter som vanligt och dreglar över dina bilder!!! ;-)

Kram på dig!

PS. Vad härligt att åka till värmen...suck!!

Marie sa...

Klart man ska vara stolt över sina barn, de är ju det bästa man har!

Kram Marie

Ps. Vilka vackra halsband du fick!

 
Related Posts with Thumbnails