21 februari, 2008

Första videkissen

De första kvistarna med videkissar plockades in i går. Jag var pysselmoster & hundvakt igår så då var vi ute i naturen och var sakletare, barnen, hundarnar & jag. Vi var också en tur till Panduro hobbys utförsälnings butik, där vi gjorde en del fynd. Påsk pyssel stod på programmet.

Eftersom Panduro inte hade silvrig ståltråd fick vi stanna på Allväxt centrum, det vär där jag fyndade dessa vackra rosa rosor för 3 kr st. Visst är dom väl vackra tillsammans med kvistarna vi plockade.

Tyvärr har jag inga bildbevis från gårdagen, vi glömde tid och rum flickorna och jag. Tiden rinner iväg när man pysslar. Innan de blev upphämtade av mamma & pappa så badade vi i vårt ute jacuzzi. De tävlade om vem som kunde hålla andan under vattnet längst. Alltså satt vi i 1 timme. Skönt och roligt!

Kan rapportera att som vanligt hade jag och grevinnan en mysig liten tur i hennes Molly. Besökte vår hovleverantör när det gäller jeans, Irene på Söderklänningar. I hennes butik finns jeans för oss "tjockedollisar" med perfekt passform. Trång butik med härlig service.

Idag gäller det att gå igenom vad som skall packas med i väskan till tisdagens resa. Är det någonting jag är helt kass på så är det att packa. ALLTID för mycket i väskan som vid ett flertal tillfälle resulterat i övervikt redan på utresan. Kan Ni förstå varför det blir lika tokigt varje gång???!!!

Svar till Elize, det dröjer innan ni får se mig som brunett. Vet inte om denna färg kommer att bli långvarig. Känner inte igen mig själv och tycker helt plötsligt att jag var väldigt fin som blondis. Vi får se hur det blir med den färgen???? Vitt i hemmet och vitt i håret, ha ha ha.

Till sist som vanligt TACKAR jag för all respons på min blogg och mina bilder. Tack Therese på Fridas Gård för att du länkar till min sida.

Sköt om Er Kramisar Jeanette

13 kommentarer:

"M" sa...

Härligt att ta in våren med kvistar från naturen...vi har rätt kallt, grått och blåsigt här där jag bor i dag....så nu känns det långt till våren....

lottens vita och gröna sa...

hallå där! låter mysigtmed ute jaquzi, hm stavning??? visst är det kul med butiker som är så där serviceminded, det är tyvärr inte så vanligt numer! vilken liten vacker våruppsättning du gjort. måså gott! kram lotten

Elzie sa...

Ha ha!! Jaså, du trivs fortfarande inte i ditt hår. Kan förstå dig. Själv är jag helt grå och ibland när jag färgar det så hajar jag till varje gång jag går förbi en spegel *s*.
Vilken toppendag ni verkar ha haft i går. Så mysigt att sitta och pyssla.
Hoppas du får en bra fredag.
Kram Elzie

Elzie sa...

Ha ha!! Jaså, du trivs fortfarande inte i ditt hår. Kan förstå dig. Själv är jag helt grå och ibland när jag färgar det så hajar jag till varje gång jag går förbi en spegel *s*.
Vilken toppendag ni verkar ha haft i går. Så mysigt att sitta och pyssla.
Hoppas du får en bra fredag.
Kram Elzie

Under en vind sa...

Du är ju härlig!!!

Härligt med små våriga videkissar!

Ha det gott och en skön helg! Kram!

pst...varje gång jag skrivit en kommentar till dig får jag ett mailmeddelande om att det är mail delivery failure....hur går det ihop tro???

Guldkant På Livet sa...

Vilken underbar bukett med ljuva rosa rosor och videkissar, så härligt, det skvallras om en vår genom dina bilder i dag... Vilken go vovve här nedan och fina halsband din bonusdotter har gjort! Ha en mysig helg i ditt mysiga hem önskar jag dig! Mari.

Hjärtans Fröjd sa...

jag har färgat mitt hår brunt och trivs som fisken i vattnet ...ville bara titta in och önska en härlig helg kram

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Vilket ur fint arrangemang du gjort!
Kram Marlene.

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Vilket ur fint arrangemang du gjort!
Kram Marlene.

Marie sa...

Du är helt otrolig på att göra vackra arrangemang, jag bara njuter av bilderna!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Lilla Blanka sa...

Hej Jeanette!
Märker att jag missat lite här sedan du kom tillbaks...!
Jag gillar dina påskägg jättemycket..ja jag gillar det mesta jag får en skymt av i ditt hem..bilderna är underbara!
Ha det så bra vännen!
Mia

Magny sa...

Jeg finner din side vakker og inspirerende! velkommen til min nye blogg! Klem, magny

Magny sa...

Hei! Din side er vakker og inspirerende! velkommen å titte innom min nye blogg. Klem, magny

 
Related Posts with Thumbnails