06 januari, 2008

Vårlängtan

Jag som liksom alla Ni andra längtar till ljuset och våren.

Lika fort som vi plockade in alla vackra julsaker, lika fort åker de ut. Varför har vi så bråttom????!!!! Visst skulle vi väl kunna låta det vackra från julen stanna kvar ett tag till, för visst lyser väl granen och juleljusen upp även januari, julen skall ju vara till påska.........

Det är med sorg i hjärtat jag läste att Landamot skall lägga ner sitt bloggande. Denna underbara blogg och dess innehavarinna. Gua du är bara bäst! Vi saknar dig redan! Lycka till med ditt liv utanför blogg sfären och tack för alla underbara kommentarer! Kramisar Jeanette

5 kommentarer:

Inmycarport sa...

Ja..varför har vi så bråttom. Det är väl lite så när man gillar inredning..att det är så roligt att förnya, ändra och skapa. Men visst är det fint med alla ljusen nu i mörkret.

Vad mysigt det ser ut på ditt landställe!!! Det ser sååå inbjudande ut att krypa ner i fåtöljen där framför brasan.

Du frågade hur långt jag håller till från stationen. Det går en buss utanför stationen nr:5 som tar ca: 20 min. det är ca 5 km. Hör av dig innan så skall du få lite vägbeskrivning.
Önskar dig en skön kväll!
Kram Maria

Lilla Blanka sa...

Hihi så du har också vårlängtan..ja nu vill man ju vara att det underbara nordiska ljuset skall komma tillbaks :)
Kram
Mia

Marie sa...

Ja, visst är det lite lustigt! Så som vi alla har längtat och bloggat om julen och sen efteråt kan man knappt bärga sig innan man har fått ut den. Men jag hör absolut till dem som längtar efter våren!

Det är så tråkigt att Goa ska lägga ner sin blogg, man blir uppriktigt ledsen. Bloggvärlden kommer definitivt bli fattigare utan henne.

Ha en bra vecka Jeanette!
Kram Marie

Elzie sa...

Såg i ditt förra inlägg att du också kände dig lite stressad av att inte hinna med att kommentera hos alla. Gör inte det! Själv tycker jag att det är så roligt att gå in och titta på era fina hem. Skulle älska att ha ett vitt hem jag också, men har man en man som är tvärtemot så är det inte så lätt alltid.
Hoppas du har en bra dag. Min är förkyld!!
Kram Elzie

SEASIDE LIVING sa...

Ja, varför har man så bråttom... det är en bra fråga... men lika kul och mysigt som det är att göra julfint och pynta, lika kul är det att plocka bort allt tycker jag. Då blir det så rent på något sätt och vårlängtan kommer som ett brev på posten! Visst är man knäpp!!!

Kan bara hålla med dig att det är verkligen urtrist att Gúa inte kommer att fortsätta blogga! Jag kommer också sakna hennes inlägg och vackra bilder något alldeles otroligt men självklart är hälsan allra viktigast!

Det vore jättekul om vi kunde ses någon dag framöver! Vi kan väl höras på mejlen och se om vi kan få till någon dag!

Kramar till dig från mig!

 
Related Posts with Thumbnails