05 januari, 2008

En helg på landet

Brasan har precis slocknat och vi har dukat av vår låååååånga kombinerade frukost & lunch. I morse (förmiddags) var sängen allldeles extra skön och vi steg inte upp förrän kl 11.30. Har nästan precis avslutat vår vanliga lördag & söndags morgon rutin, den att sitta länge och snacka om allt som hänt under veckan. Vi tar oss verkligen tid till att lyssna och vädra alla synpunkter och åsikter, men vi överlämnar världsproblemen till andra.........

Senare under kvällen skall vi fira lite jul, för det är ju ändå inte samma stämning i sol och 30 graders värme som när det är lite snö på backen och minus grader ute. Dessutom har det ju varit mörkt hela dagen så de levande ljusen lyser så vackert i sina stakar. Vi har köpt oss en liten julskinka som just nu griljeras i ugnen, behöver jag säga att det luktar himmelskt......

Efter vår julmiddag så byter vi om och värmer upp inför dagens finalmatch i ishockey. Kul att se att mini kronorna tagit sig hela vägen till final. Vi är som tur är lika idrottstokiga så det blir inge bråk om fjärrkontrollen.

Har tagit mig lite tid till att titta in hos en del av alla de vackra bloggsidor som finns numera. Man hinner inte uppdatera sig och läsa alla. Sååååå många fina hem och duktiga kvinnor det finns runt om i vårt land. En sån som jag blir alldeles sjuk och får nästan idé ångest över all inspiration. Igentligen behöver man ju inte läsa några heminredningstidningar, allting finns ju på bloggen.

Är glad över Er trogna läsare av min blogg. Fattar inte hur ni andra hinner kommentera i den utsträckning ni gör. Ibland blir jag lite stressad och vila annars skulle jag gå i väggen på nytt.

Önskar Er en fortsatt härlig helg Kramisar Jeanette

3 kommentarer:

Elzie sa...

Låter som om ni hade en härlig förmiddag med "brunch". Och vad kul det låter att ni är som vi. Här slåss det inte om fjärrkontrollen heller när det är sport. Så ikväll ska vi hålla på småkronorna och hoppas på det bästa.
Ha det så gott med er "efterjul".
Kram Elzie

Nicolinas boning sa...

Hallå där...har precis hittat in hit och fick syn på dom underbara julskorna;-)
Vilken mysig blogg du har...och du behöver inte stressa på med att kommentera mer än du orkar...på riktigt alltså...vi finns kvar där ute i cyberrymden och kikar in till varandra ändå!
Kram/Birgitta

johanna sa...

Vad mysigt med efterjul!!Måste säga det samma,det ska bli riktigt roligt att få träffa dig..ser fram emot det.
kraaam

 
Related Posts with Thumbnails