09 januari, 2008

Väntar fortfarande på ljuset

Väntar fortfarande på att det skall bli en dag då solen skiner först då kan jag slänga ut julen. Låter lite tokigt men det ligger till så här: De bilder som fotografen tog innan jul, av dessa var det endast ett par som dög. Oturligt nog så var det inget dagsljus alls den dagen och det är tydligen jätteviktigt för att bilderna skall bli bra. Därför kunde han alltså inte komma som planerat igår eftersom mörkret fortfarande ställer till det för honom. Nu håller vi tummarna att det blir ljust imorgon för nu vill jag ut med det mesta av julen.
På bliden ovan ser ni ännu en text av alla de vi har i huset. Detta ovanför dörren ut till trädgården. I dörröppningen hänger en av de stammar jag gör. Nu är den julig men snart skall den förhoppningsvis ändra skepnad och bli lite mer vårlik.
Längtar....... Kramisar Jeanette

6 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Åh vad mycket fina väggtexter du visar..! Sedan är de så fina "krön" kring fönstret på dagens inlägg, ljuvligt vackert!
kram
Mia

Under en vind sa...

Vad fint över dörren! Läckert med den där grenen som skiftar efter årstid!
Så du föll också för klockan! Jag ringde tillbaka till Lovisas redan nån vecka efter bloggträffen (kunde inte släppa den ur tanken...), så klockan har funnits här hemma sedan ett tag före jul...har bara inte hunnit med att visa den här....Jag ska givetvis tänka på dig om det skulle vara så att jag tröttnar..*blink blink*...
Hoppas att du snart får solsken, det ser dystert ut på väderprognoserna....
Må gott, kram!

LantlivsAnette sa...

Näää..vad jobbigt för dig att det inte blev bra..nu måste du ju ha kvar julen o allt,bara att ha en fotograf som kommer gör ju att man hela tiden måste staila till det och plocka överallt !
Hoppas att det lyckas nästa gång..
Men vilken fin text bräda du har gjort,du har då så himla fint i varje vrå..
Kram Anette

cicci sa...

Ja du kanske inte behöver plocka bort ditt julpynt förrän nästa jul så grått som det är...."ler"
Kul att läsa sanningarna om folk man kommer varandra lite närmare! Ha en jättebra dag!
Kram cicci

Elzie sa...

Jag hoppas verkligen att ni hade ljus nog idag. HÄr är det nämligen regnigt och grått och har varit hela dan. Usch! Man blir less på det. Här i Växjö hade vi sol 24 minuter under december!! Är det konstigt om folk är sjuka?
Ha det så gott.
Kram Elzie

Under en vind sa...

Härlig läsning om dig i utmaningen!!! kunde dock inte kommentera där....Kram!

 
Related Posts with Thumbnails