09 januari, 2008

Utmanad

Jaha så var det då min tur att bli utmanad. Lina med bloggen Mitt lusthus är utmanaren. Jag skall alltså härmed avslöja 7 sanningar om mig själv. Det fixar jag nog men att utmana ytterligare 7 bloggare blir svårt då de flesta jag besöker redan är utmanade. Här följer mina sanningar:

1. Äger inget tålamod. Allting måste bli färdigt, ja senast igår om möjligt.

2. Jag hatar att tala i telefon på kvällen. Alla som känner mig undviker att ringa mellan 19.00 och framåt. Det har alltid varit så.

3. Mitt godisberoende består i att jag är helt såld på Ahlgrens bilar. Tömmer lätt en påse själv. Det är skumgodis som gäller för mig. Ahlgrens julbilar är bara såååå underbart goda.........

4. Har Svart bälte i shopping. Älskar att shoppa. Det gör väl vi kvinnor lite till kvinns men mitt shoppande tog överhand så nu försöker en gammal hund sig att hantera problemet. Framsteg göres i stilla takt.

5. Är mycket svag för bling-bling. Kan aldrig få nog av glitter både då det gäller inredning, kläder och juveler så skall det glittra. Diamonds are a girls best friend, i alla fall denna girlen.

6. Hur gott är det inte att stiga upp en helgmorgon och äta en god frukost för att sen få krypa till sängs igen. Vid dessa tillfälle tycker jag att sängen är bäst. Kan gladeligen ligga en hel dag i sängen och läsa eller bara vara. Älskar att vara en lat bekväm kvinna.

7. Får lätt prestations ångest då jag ser alla vackra hem i tidningar och på bloggen. Har svårt att bli riktigt tillfreds. Vill ofta ändra och förnya då jag ser allt vackert. Hinner oftast inte att njuta fullt ut innan jag hastar vidare med nya inredningsprojekt. Tycker liksom aldrig att jag får till det där lilla extra. Är dock nöjd med att jag för något år sen valde den vita linjen. Den är så tacksam och gör att det går att förändra med små medel.

Ja, Lina nu har jag utfört utmaningen. Hoppas att de andra du utmanat antar utmaningen precis som jag gjort. Tänk, att vi blottar oss så att alla kan se några av våra "sämre" sidor. Känns helt ok. Är det åldern som gör det så lätt?????

Ha en fortsatt trevlig vecka, snart är det ju helg på nytt. Kramisar Jeanette

1 kommentar:

Jenny sa...

...får jag nu bara byta blingblinget och Ahlgrens bilar mot röda,sega Ferraribilar istället(smakar som Bugg-tuggummit ni vet)så kunde dessa sju punkter gälla mig istället:))
Kramis
Jenny

 
Related Posts with Thumbnails