19 oktober, 2007

En titt på landet

Vilken härlig dag det blev idag. Hög luft, sol och härliga höstfärger. Blåsten har kommit till Skåne och det är likhetstecken med att det blir svin kallt.Var vid havet idag och det gick riktigt höga vågor i Lommabukten. Men den friska vinden var härlig för jag var rätt klädd för en blåsig dag vid havet. När jag kom hem blev lyckan fullständig, Drömhus & trädgård samt Femina låg i brevlådan.
Kvällen är räddad! Dessutom anmälde jag mig till en blomsterkurs för oss bloggvänner som Minna på Blomsterverkstaden skall hålla i november. Ja men kan det bli bättre.......
På bilderna ovan går vi en liten tur på framsidan av mitt lantställe. Håller samma vita stil även här, ja tom huset är vitt dock med svarta detaljer. Jobbar på att få måla mitt härhemma svart. Just svart fasad med vita detaljer har jag sett i en del danska inredningstidningar. Ja var annars?
Har hittat nya bloggsidor som är jättefina, Snäckornas hus och Under en vind. De läggs nu till min lista så att Ni som inte redan varit där kan göra ett besök.
Nu önskar jag Er alla en härlig helg/Kramisar Jeanette

6 kommentarer:

Uppe på vinden/Under en vind sa...

Å´vad jag är glad att du mailade mig så jag fick hitta hit till dig!!! Såååå fint du bor! Måste kika nogrannt på alla bilder! Vi ses igen! Kram!

WhiteVintageDreams sa...

Hej! Jag har precis hittat din blogg :). Vilket underbart vackert hem du har :).
Jag kommer att kika in flera gånger :)!
Trevlig helg!
Kram

Uppe på vinden/Under en vind sa...

Det gick inte kommentera på ditt senaste inlägg.....Du har en jättefin sida och jag är säker på att många snart kommer hitta hit! Mitt största tips för att få fler läsare är att vara jätteflitig med att lämna kommentarer själv!! Jag surfar runt varje eller varannan dag och skriver något hos alla där det hänt något nytt! Tidskrävande, men jag tycker att det är JÄTTEKUL!! Ha en bra dag! Kram!

Snäckornas sjö sa...

Hej på dig!

Råkade surfa in hit på måfå och blev glatt överraskad! Kul med nya bloggar. Ser att du lagt mig på dina bloggar, då gör jag likadant med dig! Hann bara läsa första inlägget, nu ska jag vandra vidare på din fina sida. Det ser helt underbart ut!

Ha det bra!

Marie sa...

Vilket underbart vackert hus!!! Lyckliga dig som ska gå på Minnas blomsterkurs. Hade så gärna velat gjort det jag också, bor tyvärr lite långt ifrån dock.

Ha en trevlig kväll.
Kram Marie

Uppe på vinden/Under en vind sa...

Det går inte kommentera dina nya inlgg, kolla på det, för man vill ju gärna kunna skirva något!! Ha en bra dag! Kram!

 
Related Posts with Thumbnails