25 juli, 2011

Tårar faller från skyn


Regnet som faller måste vara tårar från skyn.
Därför är det väl inte konstigt att regnet fortsätter och fortsätter.
För tårarna vill ju aldrig ta slut.
Och inte är det väl så underligt med tanke på vad vi människor kan ställa till med, för visst är det väl skrämmande hur mycket sorg och smärta bara en endaste vilsen själ kan ställa till med.
Som om det inte vore nog med de katastrofer naturen låter oss kämpa emot.

Men efter regn kommer solsken.
Solsken som likt kärleken värmer oss och skänker oss hoppet åter om ljusa tider.
För likt solen så är de flesta av oss människor varma och älskande individer som inte låter oss slåss ned av mörker och vilsna tokiga själar som vill oss ont. Dessa onda människor kan orsaka mycket smärta och sorg men som tur är så är dom inte så många, dom flesta av oss är goda älskande individer som vill att alla skall må gott och leva väl på vår planet vilken färg vi än har på vårt skinn och var vi än är födda och bor.

Amor vincit omnia2 kommentarer:

jeannette sa...

Hej vännen
Så sant så sant som du skriver det är så fruktans värt det som har hänt. Jag själv klarar inte av att läsa om det för jag får lite ångest.
Något som man kan få dåligt samvete över är att jag går och gnäller om att det bara regnar och solen lyser med sin frånvaro. Ha en fortsatt skön sommar och jag håller tummarna att solen kommer snart ;)

Arja sa...

Hejsan! Så jätte fint skrivet..
Visst är det bara för hemskt att en person kan göra så mycket ondska. Men efter regn kommer alltid solen fram som tur är.
Ha det gott kram Arja ♥

 
Related Posts with Thumbnails