15 november, 2008

Vilken respons!!!!!!!!!!!!!

1000 tack Alla goa rara människor!

Jag tror fortfarande att det är en dröm, men så är det verklighet! Äntligen har vårt hem fått vara med och glänsa i ett magasin....... Omslagsbild och allt!

Ja, det finns ett jättefint reportage med många bilder i tidningen Underbara Julhem, från vårt hem julen 2007.....

Vi är sååååå stolta båda två, ja kanske mest Pigge som visat det för alla sina arbetskamrater, de fick tom behålla vårt exemplar av tidningen!!!!!

Nu förstår jag bättre varför alla hem är så otroligt vackra i alla tidningar. Det skall till ett proffs att plåta & styla, ja då blir det precis som i askungen, allt blir förvandlat till en dröm......

Men när man sen vaknar upp ur drömmen måste man ju ändå damsuga, damma och hålla i ordning för att upprätthålla drömmen......... Ibland är det bättre att inte vakna upp!

Endast 1 vecka kvar sen är det upp till bevis! Sen tidningen kom ut är det precis som ringar på vattnet....... sååå många har hört av sig och vill komma på lördag.

Känner hur paniken växer....... Vad har jag gett mig in i????!!!!! Kommer deras förväntningar att uppfyllas???!!!! Finns det tillräckligt med saker att sälja/auktionera ut????!!!!! Ja tankarna surrar i huvet hela tiden. Dessutom sa kroppen ifrån och jag var duktig nog att lyssna på signalerna......

Så Du min lilla tös, alla Ni goa ladies i Västerås och Du Lotten, Ni får verkligen ursäkta att jag inte höll mitt löfte om kom på besök denna helgen som utlovat.

Som tur är går ju tågen fler turer från Skåne till Norr........ Så Ni får besök i januari, en av årets tristaste månader enl mig, då behöver man uppmuntran.

Tess hoppas att Du och Mac haft en härlig helg ändå (saknar dig så mycket),

att ni tjejer har besökt många goa butiker och gjort många fynd inför julen och Du Lotten, kommer att ha en mysig släktträff imorgon..........

Som sagt jag stannade hemma för kroppen ville inte hinna allt som jag ville... Förbannat också!!!!!!!!! Det där med att hålla jättemånga bollar i luften... vart tog den förmågan vägen???????

Eftersom jag inte vill inte vill visa Er hur jag julpyntat förrän efter den 22 november, är dagens bilder tagna julen 2006. Vit jul även då. Hur kommer 2008 att se ut??????? Den som väntar får se.......

Ville bara än en gång genom dessa rader tacka för alla vackra ord och kommentarer om vårt hem. Det värmer mer än Ni bara kan ana.....

Och Elise (syLisa) tack för kommentaren, hoppas att du kommer den 22.

Om inte, snälla skicka din mail adress. Blev sååå glad att få ett livstecken från dig. Vill så gärna träffa dig igen.

Ni är alla lika välkomna på Julmarknaden härhemma nästa Lördag

Kl 12.00-15.00

Det bjuds på kaffe, bullar, glögg

Ni kan ta lotter

Köpa fina julkort, julstrutar, kransar, julstockar m.m

Auktion på shabby chic saker

Åsså lite loppis

För adress maila pochj.lindell@telia.com

Hoppas vi ses/Kramisar Jeanette

PS. Jag glömde ju att berätta att det gick glimmrande då jag var på återbesök hos Signe/Persillepigen & Rikke/Honning & Flora.

De byte och köpte många av mina gamla saker.

31 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Hej!
Såg ditt reportage i tidningen, blev ju tvugen att kolla in din blogg....
Säger bara wow va fint du har det både hemma och på din blogg med lay outen, såg att du hade fått assistans med den, är jättefint!
Hit kommer jag fler gånger och hälsar på...
//Anna

Änglahem sa...

Jeanette,

Jag tjuvkikade på tidningen i affären, hade ju ingen aning om att du skulle vara med just i denna....den fick ju följa med till kassan! Sen har jag suttit här och sucktat och drömt....återvänder hela tiden till ditt reportage, dom andra ger ju inte en bråkdel av inspiration som ditt! Bara älskar det!!
Ett stort GRATTIS!! till ett sådant underbart reportage! Klart att du är STOLT, det med all rätta!

Kramar, Ulrika

n o r d i n g å r d e n sa...

Åh, du behöver inte vara ängslig, du har så fint, oavsett "proffsstyling"! Och din julmarknad kommer bli succé, önskar jag kunnat vara med! Jättefina bilder fr julen -06 och minst lika fint blir det julen -08! Och som sagt, reporataget med ditt hem vara bara så vackert!!! Jättekul att det var med på första sidan med, men det säger ju allt, du HAR ett ljuvligt hem! ( Pst, den där nåldynan jag hade på min blogg var fuuul, men jag fotade av en sida i en tidning för jag tyckte texten var kul, så du inte tror jag har den i verkligen livet i full storlek i soffan: ) Ha en skön söndag! Mari.

Gårdsromantik sa...

Vilken tidning är det?

Underbara Julhem

Jag vill ju också ha ett nummer!

Kram Maud

Elzie sa...

Ja, fick ju äntligen tag i ett exemplar jag också. De gör stora pengar på oss med inredning som intresse ha, ha. Förutom ert vackra hem så visar dom en hel del fint i den tidningen.
Skruva inte upp dig för mycket nu inför din marknad utan att du orkar med.
Ha en skön söndag.
Kram Elzie

Livets njutning sa...

Jag såg ditt hem i tidningen Underbara julhem. Ååååh, vilken drömhem du har. Sååå vackert. Proffsstylat eller inte, det är ändå ditt hem. :)

Blev kär i slagbordet du har i en av bilderna. Åh, fint. Letar efter en men gud vad svårt det är att hitta en fin i rimlig pris.

Önskar att jag kunde komma på din loppis. :( Svärmor kan inte följa med. Behöver henne som tolk men det får bli en annan gång. Klokt att du lyssnar på din kropp och stannar hemma i helgen. Ta hand om dig!

Kram Jenny

Viola sa...

Hej Jeanette, har just avnjutit ditt hem i sjuksängen, har ju oxå fått rapport av nostalgi-Mari som jag träffar då och då. Nästa gång om det nu blir bloggtträff får du låta bli att ta det på ett höstlov,måste bara säga SUCK så fint du har det, puss och kram VIOLAN

Villa Carl Larsson sa...

Vad fiiiiiint ni har!! Jättemysig blogg. Kul att hitta till dig :)

Tina sa...

Oj, oj, vännen vad fint hemmet var i tidningen! "Vi" (du vet) gick in och köpte varsitt ex. när vi var i grannstaden. Började bläddra på en gång! Lilla "J" har läst den flera gånger...:-) Det kommer ett mail vännen. Kramis Tina

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !
Vad bra att du lyssnade på din kropp som sa stopp, det måste man..annars kanske du skulle ha blivit jättesjuk ...
Vad spännande nu med loppisen och auktion...lycka till !
Ha det gott
Kraam Anette
P.s du måste visa sen vad du köpte, bytte i Danmark !

VILLA MOA sa...

Vilket fint reportage och så mycket fint att titta på på din blogg, den här blir en av mina favoriter genast. Kanske kan jag komma till julmarknaden. Det skulle vara toppen att få se den fina juldekorationerna live.

Hoppas du kryar på dig, förresten behöver du hjälp med något så säg till. Jag har en hel restaurang med porslin, termosar annat som kanske kan behövas.

Hälsningar
Nettan

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Blir nyfiken på reportaget, måste kollas in. Vad är det för tidning? Underbara julhem? Du har så fint så det blev säkert är kanon reportage men förstår att du har lite ångest (det skulle jag iallafall ha)
Kram Marie

No.15 sa...

Hej Jeanette!
Har just köpt tidningen och ska sätta mig i soffan och bläddra/dregla...och bli alldeles matt. För jag vill ha allt jag ser på de fina bilderna från ditt hem kan jag tänka mig! ;0)

Ha det fint och lycka till med marknaden!

meya sa...

Vill bara säga TACK! För att du va med i tidningen, du gav mig massor av inspiration! Mycket vackert hem=)

lottens vita och gröna sa...

oh vilket reportage alltså, jeanette underbart är ordet! oh vad det ska bli kul att få träffa dig i jan, kanske kan du träffa den helgen vi har bloggträff (inte bokad ännu)men som är på plan!
lycka till nu i helgen, låter med som en dröm, kan tänka mig att min plånbok skulle tycka det var en mardröm, hihi! varmkram du goa vän lotten

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej goaste vännen!

Guuuuud så vackert det var i tidningen, jag är sååååå stolt över dig. Jag visar upp tidningen vart jag än är och berättar att du minsann är en god vän till mig...hihi

Klart vi förstår att det blir jätte mycket när du har så många projekt i luften. Tro mig jag vet hur det är.

Vi hade det jätte trevligt på träffen, som vanligt. Mycket fint att titta på och många mysiga inköp gjordes.

Jag önskar så att jag kunde komma till dig nästa helg, men jag jobbar då. Det kommer med all säkerhet bli hur mysigt som helst. Tänk vad med människor du får träffa.

Ha det så bra gumman. Ta hand om er!

Kram Anna

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det kommer att gå som en dans med försäljningen på julmarknaden tror jag! Det finns ju så mycket godsaker att köpa.
Och så bra att du lyssnade på kroppen! Det skulle man ha gjort för längesen så hade vi nog inte varit i den situation vi är idag.
Så roligt också att Danmarksbesöket gav frukt och att du fick skörda nu...
Kram
Marie

LantlivsAnette sa...

Nämen Jeanette....vad är det jag ser..en stekhuv i silver !!
Åhhh...neeejjj...en sån som jag alltid har velat ha..
Vad är det för mått på den..?
Du har sååå fina saker så man blir totalt galen..hii..hii..
Kraaam Anette

Goa sa...

Hej min kära Jeanette!
Grattis till det underbart fina reportaget!
Min man kom kånkandes på tidningen idag...*roligt*!
Så glad jag blev, och så fint det är!!! Jag förstår att du är stolt, det ska du vara!
Du har ett hem som få! Ljuvligt vackert!

Sen tänkte jag faktiskt försöka ta med mig mannen på din loppis..:)
Har ju inget körkort!
Vore tacksam om du kan maila mig din adress, samt kanske lite vägbeskrivning.

Hoppas vi ses på lördag!

Kram på dig vännen...

Hjärtat Mitt sa...

Fick tag på tidningen jag med och tog med den till jobbet. Gissa om vi satt och suktade! Det är kul när man är ett gäng som jabbar ihop och har samma intressen.
Bra att du lyssnade på din kropp. Det är inte alltid det lättste.
Lördagen kommer att bli toppen, tror inte att du behöver oroa dig.
Vi ses då!

Kram Mari i Marieholm

Goa sa...

Tvivla inte! Du är BRA!...OK!!!
Den något defekta tutan måste nog bli min! Undrar om du kan fixa det!
KRam på dig igen...

"M" sa...

Å vad jag önskade jag kunde komma till dej...tyvärr är det väl 40-50 mil till dej....ha så bra och lycka till....kram

Västbacken sa...

Hej Jeanette och hjälp vilken fin blogg du har. Reportaget i tidningen var jättefint. Hmmm det är som om jag vill känna igen dig på nå't sätt men i ett helt annat sammanhang...Min man tycktes också känna igen dig i tidningen...får fundera lite mer. Men jättefint har du verkligen hemma och på bloggen :)
/Lotta

Anonym sa...

Såg repotaget om ditt hus i Underbara julhem idag. För det första älskar jag den tidningen, blev helt fast. Första gången jag läste den idag. För det andra har du ett underbart hus och du inspirerar mig så mycket!

LantlivsAnette sa...

Halloj min vän !!
Åhhh, nu har vi hämtat ut paketet på bussgods..Wow...vilka fina saker, vi är supernöjda !!
Tänk vilken tur vi har som har dig !!
Syrrans pall var jättefin, hon vill gärna ha flera, men först måste hennes karl kolla om han kan fixa så att den blir lite högre..
Så vi hör av oss igen om det..
Jag är sååå himla nöjd med strykbrädan..kanonfin..
Jag ska ha den i skylten nu under skyltsöndagen, men sen så ska den få flytta hem till min tvättstuga..
Jag vill att du fortfarande söker ett bakbord till mig..kanske jag kommer på nåt mer sen..
tack för de fina korten och ljushållarna.. !!
ha en skön helg
Kraaam Anette

LantlivsAnette sa...

bara jag igen..glömde ju..såg du att syrrans hem var med i Dröm hems senaste nummer...??
Vi prenumererar inte så vi får vänta tills den kommer ut nästa vecka...
tjiingg..

Millas hem sa...

Så underbart fint du har det hemma såg jag i tidningen!
Jag visste visserligen att du hade det fint, en fågel har kvittrat...
Men himmel så många fina saker!
Kram C

LantlivsAnette sa...

Gomorron vännen !
jag skrev en lååång kommentar igår..men den bara försvann..
Nå, jag ville bara säga att vi har hämtat våra saker nu på bussgods !!
TACK snälla du, sakerna var kanon fina..tänk vad fint brädan kommer att passa i min tvättstuga..men nu får den stå i butiken ett tag först, som pynt.
Syrran var supernöjd också, hennes karl ska kolla om den går att fixa så att den blir högre, kan han det så vill hon att du söker efter flera pallar...
Tack för korten och ljusklämmorna !! Jag vill att du söker efter bakbordet åt mig...kommer jag på nåt mera så hör jag av mig..
Syrrans hem är med i Drömhem nu...vi prenumererar inte så vi får hålla oss tills den kommer ut..
Kraaam Anette

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej !
Men nu har jag baske mig lagt in dig på bloggkoll. Det här går ju inte för sig att missa nåt inlägg. Så himla spännande att få läsa om dig, nu måste jag rusa och fösöka få tag på en tidning :)

Kram Viveka

Hemmet Är Min Borg sa...

Jag köpte tidningen ,o ja säger bara GUUUUUUUUD VILKET FINT HEM, UNDERBART
ha de så gott

Jenny Oak Fae sa...

GRATTIS till det otroligt vackra & lyckade reportaget från ditt ljuvliga hem!!!

: )

KRAM, Jenny

<3