04 september, 2008

Stora rensar dagen...

Det var en gång en orkanvind vid namn Jeanette som plötsligt drog fram genom vardagsrummet hos familjen Lindell, och vips så var många fina saker bortblåsta...........

Ja idag på eftermiddagen fick jag äntligen tillbaka lite energi. Det är ett segt virus som just nu har bestämt sig för att bo i min kropp. Igår på seneftermiddagen efter en mycket trevlig liten utflykt till Gerda på Idémakeriet, gav herr virus sig till känna igen. Feber och sängläge.... Jag kan väl inte skryta och säga att jag är på topp, men envis som bara attan började jag rensa bland alla mina prylar, möbler och saker.

Jag tänker ha loppis härhemma då alla som vill komma är välkomna. Jag säljer allt mellan himmel och jord. Stolar, speglar, hyllor, bord, tavlor, smått och gott.
En av godbitarna som är till salu är den ljuvliga lilla docksängen jag köpte i somras hos Stenhusets Antik. Jag har ändrat i mitt v-rum och då passade inte sängen in längre. Den passar nog bättre i ett flickrum.....

Välkomna Lördagen den 20 september. För mer info maila mig. Här är lite bilder på hur v-rummet ser ut efter orkanvinden Jeanette drog fram...

Vill samtidigt göra Er lite nyfikna på vad som kommer att hända den 25/10..........

Återkommer efter helgen med mer info.....

Önskar Er alla en riktigt skön kommande helg. Njut! Kramisar Jeanette

12 kommentarer:

BECK sa...

hi
hello
how was your day?
i liked your blog
you are fantastic!!!

really nice blog
fabulous fantastic
bye
take care
see you

Viola sa...

Hej Jeanette blir så klart intresserad utav din loppis är i Skåe en del avdenna vecka i Simrishamnstrakten, hur är då avståndet till dig, Min mail adress är: viola@romantiskating.se, kramis VIOLAN

Classic Style in City sa...

hejsan, tack för inspirerande bilder..du har en award att hämta på min blogg

rosenfröjd sa...

jag är självklart nyfiken på vad som kommer att hända den 25/10 :-)

ååå i övrigt. Ett MYCKET fint vardagsrum. Ser urmysigt ut.

Kram/
¨M¨

Under en vind sa...

Vad fint du gjort, trots att du är sjuk och allt! Det orkar inte jag med nu i min förkylning...men att sitta still vid datorn går ganska bra:)

Är det bloggträff på G måntro eller vad kan det nu vara??

Ha det gott, goaste du!
Kram!

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Oh,,nettis..va du är ute på mycket mys!! Va synd att du inte tittade förbi mig och hämtade dina * vackra saker* när du ändå åkte förbi!! Tänker på dig varje gång jag öppnar skåpet och ser dina grejer!! =) Ha en alldeles underbar dag! Lev njut å va gla!! kramar i massor Malin

lottens vita och gröna sa...

hallå vännen, eller ville du benämnas som stormvinden, låter rätt vackert tycker jag! hoppas att du känner dig bättre här med har harkldats och snorats, dock så verkar olle vara motat i gring nu, hihi! oh tänk att få komma på din loppis ohhhh! ditt vardagsrum är så fint, klickat upp och tittat och njutit och så sätter lusten till här med, var sååå seg, nu ska här rensas med...först en promenad med gus i solen!
är fortfarande alldeles rusig av lilla ängelrost som fått flytta in här, så vacker jeanette! tack du ljuvliga för den vackra awarden, så fin så fin, har du gjort den va?
ha det gott nu vännen! kramilikram lotten

Lilla Blanka sa...

Hej goa vän!

Tack för dina snälla ord..! *kram*

Åh vad mycket vackert...jag gillar allt du visar..alltid! Så romantiskt och stämningsfullt och vackert..och eftersom jag har träffat dig så är det ännu roligare, man hör liksom den skånska "orkanvinden"s (hihi) ljuva stämma när man ser på bilderna!

Åhh vad jag blir nyfiken..och jag har inte så bra tålamod när det gäller hemlisar...vad kan hända den 25:e...Jag kommer hålla Lilla Blanka ögonen och öronen vidöppna för ev förhandstips eller så ;)

Ev kanske man skulle försöka ta sig en tur ett par timmar söderut i bilen den 20:e hmm...återkommer om det :)

Nä nu är det dags att göra ett sista ryck på jobbet..har suttit hela fikapausen vid datorn..så social är jag (men det är roligare att prioritera bloggen och bloggvännerna)

Kraaaam
Mia

Ps Pling - du har mail!

MY WHITE COTTAGE sa...

Blir ju så klart nyfiken på vad som ska ske den 25/10... Säger som Sara, kan det vara bloggträff på gång?!?

Hoppas du får en fin helg! Själv har jag varit hemma halva veckan med en sjuk son samt känt mig lite småhängig själv... Men nu är det fredag och det känns såååå skönt!

Kram från Jenny

Lina sa...

Åh att det var just den dagen! Vi skall på Spa den helgen! Men jag okar genast in den 25e, kan det vara en bloggträff på G måntro???
Ha en underbar dag!

Marie sa...

Hihi, jag vet iallafall lite om vad som ska hända den 25:e. Vill absolut följa med! Anar dock att det är begränsat antal, så jag får väl hålla tummarna för att jag ska komma med.

Tänk om man ändå hade bott lite närmare dig Jeanette, då hade jag kommit farande den 20:e och fyndat hos dig.

Orkanvinden Jeanette har fått till det väldigt vackert, ljuvliga bilder från ditt vardagsrum!

Ha en trevlig lördagskväll!
Kramar Marie

chatpersan sa...

Bonjour, juste pour vous dire bravo pour votre joli blog!
Amicalement Domi

 
Related Posts with Thumbnails