28 maj, 2008

Solskens historia

Ville bara berätta om mormor Flamingos och Linus framgångar i bassängen. Vi simmar nu hela 1500 meter/gång. Linus är själa glad för han har minskat 1,5 kilo i vikt! Nu vill han att vi skall leta bakningsrecept från Viktväktarna. Han vill dessutom att vi skall simma i minst 5-10 år tillsammans. Är inte ungar underbara!!!!!!

Tess och Mac flyttar under helgen in i sin nya lägenhet i Stockholm. Härligt för dom att bo tillsammans igen och slippa pendla mellan Malmö-Stockholm. Rosen på bilden ingick i underbar Mors-dag bukett från Tessan. 1000 tack gumman jag vet att du tittar på mammas sida ibland. Grattis till 15 kilo minus för dig och 10 kilo för Mac. Ni är så duktiga!

I helgen skall jag till Jönköping med Petra och Emil. Dotter och barnbarn. Emil skall vara med i sista ut tagningen om vem som skall få delta i juniors landslaget i basket. Vi skall vara med som support. Skall bli roligt.

Tänkte att jag kanske kunde hinna med att besöka Lustfyllt som jag hört så mycket fint om. Enl Marie fotograf är det ett av de vackraste hem hon plåtat.

Hur kommer jag dit??? Någon som vet????

Önskar Er alla en härlig helg i solens tecken. Kramisar på ER från mormor Flamingo/Jeanette

10 kommentarer:

Tina sa...

Hej Jeanette... Vad härligt det låter med era simstunder!!! Det är väl lugnt att hålla på 10 år till va...? :-) Ha så trevligt i helgen och lyckönskningar till Emil. Kram Tina

Gårdsromantik sa...

Men vad duktiga ni är i bassängen!
Hoppas det går bra för Emil!

Kram Maud

Det lantliga hemmet sa...

hej mormor flamingo..tihi.. Låter som att ni har blivit riktigt duktiga på simma, det är verkligen bra motion!! Vilken fin ros du fick av dottern din.. önskar dig en trevlig helg i Jönköping! Vet tyvärr inte hur man kör till lustfyllt, men fråga Malin (unik) hon vet säkert! Ha de gott Kramar Karro

Marie sa...

Hej!
Vad kul att det går så bra med simningen för er, det är verkligen skönt att simma!

Så du ska till Jönköping till helgen! Du måste försöka ta dig till Lustfyllt, det är det mysigaste stället som finns! Enklast är nog om du går in här http://www.lustfyllt.eu/main.asp?kat=hit där finns en vägbeskrivning hur du hittar dit.

Ha en härlig torsdag Jeanette!
Kram Marie

Elzie sa...

Ville bara gratulera på namnsdagen. Hoppas att du har en solig och bra dag.
Kram Elzie

Mollys Hus sa...

Hej,
gå in på www.lustfyllt.eu så hamnar du på deras hemsida. Du är även välkommen till Tranås och Mollys Hus om du har vägarna förbi :)

Lilla Blanka sa...

Hej Jeanette!

Ja Lustfyllt är en butik som står hög(s)t upp på önskelistan..Marie har berättat så mycket om denna ljuvliga butik!

Full rapport önskas från dig med ;)

Kram vännen!
Mia

cicci sa...

Halloj vännen!

Ja Lustfyllt MÅSTE du åka till , det är så vackert och Lena är helt underbar. När du kommer ifrån Jönköping så kör du bara mot Habo och när du kommer fram till habo är det rakt fram i Rondellen och sen åker du inte ens 5 min så står det Munkaskog ner till höger, men gå in på hemsidan som sagt åh jag längatr också dit men just nu är det så skralt i kassan så jag får vänta för att gå där utan att kunna köpa är nog som tortyr!
kram cicci

MY WHITE COTTAGE sa...

Jag skulle också vilja besöka Lustfyllt, hoppas du hittar dit så vi får höra mer om den och kanske se bilder här hos dig?!?

Ta hand om dig!
Kram Jenny

Lilith sa...

Fina blommor! :)
Alltid skönt att röra på sig! Man mår så mycket bättre då.
Ha det så bra!

 
Related Posts with Thumbnails