21 maj, 2008

Jag har inte glömt bort bloggen och Er alla som troget besöker mig och dessutom är så goa att Ni lämnar kommentarer utan att få svar. Men just nu händer det så mycket i livet att jag prioriterar bort att vara inne på bloggen lika ofta som vanligt.

Minna och jag har gjort vårt första bildreportage tillsammans. Vi blev själv helnöjda, nu återstår att se om även poteniella köpare tycker det samma. Håll tummarna!

Jag hunnit med att vara på kurs hos Gerda på Idémakeriet igen. Gjorde en annorlunda krans till min dörr. Tack Gerda för ännu en härlig kväll hos Dig i din butik. Passade på att lämna några kuddar och kors i butiken för att se om Gerda kanske kan sälja några till mig.

I eftermiddag är det simning som gäller för mormor Flamingo. Därefter blir det blåbärspajs bakning. Linus skall lära mormor.

Ha det bra Kramisar Jeanette

9 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej vännen!
Jag hoppas att det går bra för er!
jag ska absolut hålla tummarna. Nu har jag ju lovat att hålla tummarna för Ann-catrins "Fint Hemma" dotter också... Så jag vet inte egentligen hur det ska gå till, eftersom jag bara har två tummar. Men jag kan ju ta en till henne och en till dej.
Jag såg Äntligen hemma igår kväll, och då tänkte jag på dej... De gjorde nämligen iordning en balkong, och där satte dom ut en rosa flamingo!!! Jag började storskratta... Mormor Flamingo hojtade jag! Maken fattade ingenting! Ja, det är väl inte att begära heller...
Kram på dej!
Marie

Hjärtat Mitt sa...

Lycka till med bilderna!
Den du visar ser ju verkligen inspirerande ut.
Nyfiken på din krans.

Kram Mari i Marieholm

Min verden sa...

Så deilig blogg du har. Takk for titten. Ha en fin dag. Hanne

Det lantliga hemmet sa...

Ja du det är inte lätt att hinna med allt har int heller bloggat på ett par dagar, men som sagt så vill man ju hellre vara ute och fixa, tyvärr tog frosten en del av mina blommor, tråkigt men jag får fixa lite nya.. Vad roligt medd erat bildreportage jag håller alla tummar jag bara kan till er.. Lycka till med blåbärspajen..

Kramar Karro

Elzie sa...

Vad kul. Vore så roligt att se ert arbete någonstans. Ni är ju så duktiga bägge två.
Hoppas att blåbärspajen smakade och att ni har en skön kväll.
Kram Elzie

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Helt rätt att låta bloggen vila för annat! Livet har ju en förmåga att tuffa på... vare sej man vill eller inte.. Det gäller att hänga på! //Linda

lottens vita och gröna sa...

oh vad roligt jeantte med bilderna, stort lycka till! varmastekramen lotten

hemtrevnad marie sa...

Vilka vackra bilder!!
Så kul att ni gjort ett reportage!!
Det får ni säkert sålt på stört!!!
Ha en härlig vecka!
kramis

Kerstin sa...

Lykke til med bildene. Håper vi får se kransen din. Har kost meg her inne som jeg pleier:=)
Ha en fin dag:=)

 
Related Posts with Thumbnails