05 maj, 2008

Hon har kommit

Titta en av de underbaraste blommor har börjat slå ut med sina vita fina små klockor.

Visst är hon ljuvlig fröken Liljekonvalj.

Duracell batteriet tog slut igår. Idag var det som vanligt igen, knappt styrfart på energin. Som tur är har jag lovat att varje vecka ta med mig Linus (barnbarn) och simma. Vi startade förra veckan med 800 m och idag ökade vi på till 1000 m.

Jag är stolt som en tupp, jag Jeanette motionerar. Helt otroligt! Är ingen stor motionär om man säger så.......... Tar gärna bilen istället.......... Ja, ja det blir nån km då och då när man springer på stan...... och lite turer med hunden men that´s it!

Måste dock erkänna att det känns riktigt skönt!

Ja,ja man kan lära gamla hundar sitta!

Här kommer ett fat med blommor till Er ALLA som lämnat så gulliga och fina kommentarer. Alltid lika roligt att få respons på inläggen. TACK!

Kramisar till Er från Mig/Jeanette

15 kommentarer:

Nettan sa...

Men vad gulligt av dig & vilken super Mormor Linus har !
Kul & få spendera egen tid med barnbarnen kan tänka...
Tänker på min Mor som inte finns med oss längre & inte får se sina barnbarn växa upp..=0(, livet kan vara orättvist ibland !
Men det du gör för Linus har han med sig hela " livet "...
Härligt med liljekonvaljer!
Kram Nettan

Jenny Oak Fae sa...

Vackra bilder : )

Att simma är ett av de bästa och mest skonsamma sätten att motionera på! Bra jobbat ; )

Kram, Jenny

<3

Doften av vanilj sa...

Åhh liljekonvalj,det är väl underbara!Doftar så ljuvligt, får mig att tänka på skolavslutning, de är typ då de brukar titta fram hos oss. Vilket gulligt litet fat med blommor!
/Kram på dig

Marie sa...

Hej Jeanette!

Åååh, jag älskar liljekonvaljer, har dina redan slagit ut! Såg att mina är på gång, men det dröjer nog någon vecka till innan de blommar. Finns väl ingen ljuvligare doft än en bukett med liljekonvaljer!
Vad mysigt att gå och simma med barnbarnet, kul att göra något ihop! Att simma är skönt, gjorde det mycket för några år sedan.

Ljuvlig bild på fatet med alla blommorna, jösses vad fint du får till allting!

Jag mailar dig imorgon!

Ha en bra vecka!
Kramar Marie

Lina sa...

Så duktig du är! Har läst de senaste inläägen med ett leende på läpparna! Du skriver ju så trevligt! Roligt att se vad alla fyndat i Moheda och hos malin! Jaglever på det fortfarande!!

vitating sa...

Åhhh ha de kommit!!Älskar liljekonvaljer, doften, de söta små klockorna, skira skaften, härligt!!
Så mysigt det låter med mormor o barnbarn-simmning! Hua ja, motion blir det lilla här oxå!

Ha en underbar dag i solskenet!
Kram Maria

cicci sa...

Haha jag skrattar gott åt dina inlägg och åt Zladden, sötnosen!
Kul att höra att det är fler som smyger runt i diverse rivningshus, kände mig lite mysko sist när jag smög runt med lyslampa och lyckades rädda gamla fina cafe möbler ifrån grävskopan!
Kram Cicci

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Jisses Jeanette så mycket du har gjort! Kan man få komma till dig och ladda upp sig? Energin brukar ta slut redan efter en dag... så en Duracell-kanin vore inte dumt att bli "smittad" av.
Så duktig du är och simmar också, det låter jättemysigt att simma med sitt barn-barn. Ja här är det inte mycket motion heller, har så bra tankar hela tiden, men sen funkar det inte iaf... Men trädgårdsarbete ger ju lite motion, så det får väl bli mer av den sorten..
Härligt med de fina liljekonvaljerna, här har de inte börjat blomma ännu. Plockade däremot lite gullvivor i helgen, det är så härligt med vårblommorna.
Ja, nu bär det snart av mot Danmark, det ska bli så kul! Kommer rapport därifrån så småningom. Borde bara ha en storvinst innan jag åker, hihi...
Tack för dina fina kommentarer om mitt hemsydda, jag blir så glad...
Jag ska fundera på om jag ska ta beställningar, vet inte om jag orkar... Dygnet borde ha fler timmar, till allt roligt man vill göra.
Kram
Marie

Mjuka sa...

Ja visst är de helt underbara liljkonvaljen. Ha det så skönt
kramar Malin

Anonym sa...

Ja Liljekonvaljen är verkligen en av mina favortiblommor och jag älskar det engelska namnet Lily of the Valley...
Här i Ellagård där jag bor breder konvaljen ut sig som stora mattor imellan träden, det är verkligen helt underbart men i Stockholm får vi vänta lite till på att de ska slå ut....
Lycka till med motionen, man mår faktiskt himal bra efteråt
Kram Lena

Solsjö - Under en vind sa...

Vilka ljuvliga liljekonvaljer! jag måste ut och kika om de kommit här också!

Ha en underbar dag! Kram!

Anna sa...

Hej Jeanette! Och tack för dina peppande kommentarer ang dåliga försäljare. Du har ju också varit en sorts försäljare. Ja, jag blir så förvånad att jag bara sitter och gapar och vet ej vad jag ska säga. Har faktiskt fått ett par email sen dess från andra som är missnöjd med en viss firma i Helsingborg så det verkar som om jag inte är själv. Ibland undrar man ju om det är man själv det är fel på!

Inte långt till kursen nu! Ska bli jättespännande! Har faktiskt aldrig SJÄLVMANT gått på en kurs innan. MASSOR med jobbet och hatat det (påminner ju en del om skolan) men när det är något man är intresserad av så är det ju faktiskt BARA kul. Och kanske hittar man lite nya vänner!

Nu får du ha en riktigt trevlig eftermiddag. Vi har två bussar inbokade samt tre småkalas så det är ordentligt full rulle idag! Tjo ho!

Ha det bra!

Kram Lisa

Lilla Blanka sa...

Hej Jeanette!
Ja, liljekonvaljer är underbara!!!
Oj vad jag missat nu när jag varit i Danmark några dagar..
Vad ljuvligt fint det är på bilderna från ditt hem..du har ju det såå mysigt!
Kram & ha det så bra vännen
Mia

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej hopp!

Tack för titten in till mig!

Ja visst är stövlarna läckra! Jag har dem framme här hemma bara för att kunna kika på dem lite då och då...hihi

Jag ska skicka lampan så fort jag kan, den storleken som du vill ha kommer in i veckan.

Gud så vackra blommor du visar. Här hemma ser jag bara de där gula rosorna som växer i gräsmattan du vet ;-)...

Ja det vore så roligt om du kunnde titta in i till butiken, men du kommer väl på bloggträffen i höst? Vi har inte satt något datum ännu men det kommer.

Ha det så gott!
Kram Anna

Tina sa...

Hej vännen...vad mysigt det låter att bada med Linus...Jonna brukar vara en bra personkännare...och hon tyckte så mycket om dig!!! Vad härligt med liljekonvaljer...mmm känner doften ända hit. Ha det så bra och lycka till med simningen nu. Kram Kram Tina