15 april, 2008

Börjar dagens inlägg med att sända en tanke till Englas familj. Hoppas att många av Er tände ett ljus för henne och familjen igår kl 21.00.
Livet är så kort och som tur är vet vi inte vad morgondagen har att ge, så därför gäller det att leva här och nu.
Nu har stylist och fotograf teamet Mari, Marie och Johanna varit och plåtat på landet. De flesta av Er bloggare vet ju vem denna trio är. De är själv bloggare och de var så de upptäckte våra hem som de ville plåta. Jag är inte ensam bloggare om att ha fått besök av teamet, det är det flera bloggare som har så vi blir många som kommer att vara med i olika reportage framöver. KUL!
Fredag kvällen när de kom gick vi på "lokal". Åt gott på Höörs nya inneställe. Faktiskt mycket bra! Tjejerna är ju småbarns mammor så de njöt av att äta ute.
Lördag förmiddag var det lite trist väder så vi bestämde oss för att lite loppis besök innan plåtningen skulle sitta fint. Jag visade vad Höör med omnejd har att erbjuda. Flickorna blev helt till sig över allt som fanns och till jättebra priser. De fick en hel del prylar med sig hem.
Då vi kom tillbaka till stugan tittade solen fram mellan molnen. Perfekt ljus att plåta i. Det blev en hel del bilder både ute och inne. Nu får vi se om någon tidning nappar på deras bilder. Tyvärr kan jag inte visa de vackra bilderna än, men när jag vet om och när de skall publiceras, lovar jag att berätta det för Er här i bloggen. Jag bad Marie & Johanna styla om lite hemma hos mig. Man blir ju hemma blind och sen är dom ju proffs. De hann bara med 1 fönster och min skänk.
Se resultatet på bilderna nedan.
Lördag kväll när vi hade ätit go mat som Marie fixade till ( jag var inte helt kry) efter Ciccis goda recept. Svartvinbärs kyckling! Mums!
-Tack Marie för att Du fixade maten.

På kvällen körde vi hem till Åkarp och sov över så att inte tjejerna skulle behöva gå upp så tidigt på söndagmorgonen, de skulle plåta i Vellinge klockan 09.00.

En härlig helg som hade föregåtts av mycket fixande, allt för att bilderna skulle bli så bra som möjligt. Jag sov ca 20 timmar på söndagen. Orkade inte ens stiga upp och säga hejdå till tjejerna. Sorry!

Här kommer lite bilder från både landet och härhemma.

Mitt nya lilla växthus köpt hos Fideli & Konungen

Stylat av Marie & Johanna

Stylat av Marie & Johanna

Stylat av Marie & Johanna

Denna vackra kudde fick jag i presentMitt gamla trädgårds bord fick flytta in idag.Små söta blommor & en vacker vykortshållare blev så här fint tillsammansEn del av min trädgård i Åkarp

Imorgon skall jag äntligen visa Er bilder från Ciccis hem. Var där igår och firade "Stoffe", hennes äldsta son som är målvakt i hockey laget Rögle. Hon kan verkligen vara stolt över sina söner. De är så goa och fina. Mitt hjärta brinner lite extra för Stoffe. Har följt hans långa och hårda kamp för att nå drömmen om att få stå i mål i ett elitserielag. Målet är nått! Rögle gick upp i Elitserien och han blev utsedd till bäste målvakten i Kvalserien! Grattis Stoffe till din revansch på MIF Redhawks som ratade dig. Du är bäst!!!!!! Forsätt i samma ödmjuka stil så kommer Du att nå slutmålet att spela over there!

Slut för idag, tack för idag Kramisar Jeanette

16 kommentarer:

Doften av vanilj sa...

Åhh så det var den härliga trion som var och besökte dig! Så kul!Låter som ni haft trevligt. Snyggt de stylat hemma hos dig. Hoppas att någon tidning nappar på deras bilder. Men så mysigt som du har hemma så blir det nog inte särskilt svårt att få napp...

Ja tillvaron känns just nu lite tung. Jag tror inte att någon är oberörd av vad som hänt Engla. Det brann ett ljus även i mitt fönster igår för den lilla ängeln. /Kram på dig

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Jag vet inte vad jag ska säga om dina bilder...nära att börja gråta,men inte bara för bilderna,för lilla engla och allt som vi här har haft det efter hennes försvinnande,så man mår inte så bra.
Kram Irene
Ps det är så fint,allt du visar.

Jenny Oak Fae sa...

Underbara bilder !!!

Kram, Jenny

<3

Krusidull sa...

Hej
Du har så himla fint,hoppas verkligen bilderna kommer ut snart för jag är jätte nyfiken.
Hm rögle!!! håller på Leksand men de får kämpa på i allsvenskan ett år till.
Kram
Krusidull

Dicksonska våningen sa...

Hej!
Jag bara älskar din blogg! Det är så otroligt vackert det du visar! Jag och sambon har ju olika inredningssmak så det står härliga till men jag har börjat i liten skala i sovrummet och tänkte visa honom att det ÄR fint med lantlig romantik. Kanske växer han in i det... :)
Kul idé du använde kakformarna till. Jag samlar just nu på kakforms-idéer!
Ha en toppenkväll!
Annika

Solsjö - Under en vind sa...

Vad härligt ni verkar ha haft det! Ska bli kul att få se bilderna i nån tidning sen! För där tror jag att de hamnar!

Ha det bra, kram!

lottens vita och gröna sa...

hallå jeanette! vilken helg och den trion är oslagbar men det hade ju världens bästa material att arbeta med hos dig! ska bli såååå spännande att få se ditt hem i nån tidning!

ha det så gott och hoppas att du känner dig bättre!
varmkram lotten

Anonym sa...

Hej
Det lilla växthuset var verkligen gulligt det kommer att bli vacker med blommer i
Kram Catarina

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så roligt att få träffa den trion!
Spännande att se vilken tidning om nappar på dina bilder...Det ser jättefint ut, allt som är stylat och allt annat också.
Kram
marie

cicci sa...

Åh så roligt för dig att ha fått besök av denna trio, de verkar urmysiga, ev får jag besök av dem när huset börjar bli lite mer klart. Ser så fram emot reportagen!
Kram Cicci

Hjärtans Fröjd sa...

Åh så spännande - hoppas det kommer snart ut i tidning så man slipper vänta !!!
Och heja heja Stoffe!!!

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Jeanette, oj va fint du har, dömysigt ju! Och Marie, Mari och Johanna har gjort så fint med men de hade ju en tacksam miljö måste ma säga; )men de är otroligt duktiga alla tre, såosm du! Vackra stilleben och arrangemang! Du har verkligen mycket fint! Ja, vi tänker på Engla och även de små två barnen som gick samma öde tillmötes i Arboga häromveckan... Mari.

Anna sa...

Hej Jeanette! Då tycker jag verkligen att du ska titta in! Du är hjärtligt välkommen!

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Skåne... När jag ser dina fina bilder kan jag inte låta bli att sucka av avundsjuka... Helt underbara bilder. Man kanske skulle flytta.. ;o)

Marie sa...

Låter som ni hade en jättetrevlig helg tillsammans! Så härliga bilder och jag bara älskar ditt vackra växthus! Ska bli såå kul att få se ditt hem i någon tidning, för det är ju självklart att någon nappar på ditt vackra hem!

Såg att du ska med på bloggträffen! Vad kul, då ses vi där!

Ha det allra bäst!
Kram Marie

Skogsdoft & havsbris sa...

Oj vad vackert det blommar på den första bilden? Vad är det för ett träd/buske? Väcker definitivt habegär...
Jättespännande med plåtningen, skulle ju vara suveränt om bilderna blev publicerade! Håller tummarna och önskar lycka till! :)