16 mars, 2008

På besök hos tandläkaren

Tänk er en härlig kort promenad, på en grusväg där man ser hästarna som går i hagen och hör fåglarna sjunga så vackert. Ja, det är sant men så var det i fredags då jag gick ner till vår tandläkare. Denna lilla röda stuga med gröna knutar, rymmer en supermodern mottagning. All den senaste tekniken och tänk er, det tar mig 5 minuter att gå hit!!!!

Välkommen in!

Här ser Ni vår tandläkare Larsson (Claes) och syster Karin. Dom är bara bäst! De bor i ett vackert "Pippi" hus med tinnar och torn brevid mottagningen och därmed är dom också våra grannar. Vårt hus ligger på kullen bakom mottagningen och deras bostadshus. Världens bästa tandläkare, syster och grannar!

Utsikt från undersöknings stolen. Inte många mottagningar som har en öppen spis i blickfånget, dessutom går den att elda i.

Min tandläkarskräck är som bortblåst, kanske är det den lantliga luften som ger en råg i ryggen att våga möta borren eller så är det Claes och Karin som trollar bort den. De är ju så underbara.

Vi åkte till landet i redan i torsdags eftersom Pigge kom hem redan till lunch. Att han kom hem så tidigt berodde på att hans arbetskollegor skickade hem honom då han hade feber och en förfärlig hosta. Envis som han är så är det alltid jobbet som kallar, även då man är sjuk. Manligt drag?!?!?!?!!?

Han fick dock bekänna färg i helgen. Det var mest sängen som påkallade hans uppmärksamhet. Jag ville åka till doktorn med honom, men icke, han ville vänta tills måndag. Hur envis kan man va?!?!?!

Eftersom min förkylning inte var lika "svår" och orken var bättre, gjorde jag en liten make over i sovrummet. Fondväggen bakom vår säng fick byta färg från mörktgrå till ljuvt rosa. Jag t o m textade på fri hand ovan fönsterna. Det är svårt att plåta så att Ni kan se, men det står Ömhet & Kärlek. Bra ledord!

Ni kommer att få se bättre bilder längre fram då hela rummet är färdigt. Nu måste man ju sätta upp nya gardiner och lite annat pynt för att fånga den rätta looken.

Jag har varit dålig på att lämna kommentarer till er go vänner på senaste tiden, lovar på bättring, dock inte när......

Ni skall ha tack alla Ni som fortfarande hänger kvar och tittar in med era upplyftande och snälla kommentarer. Värmer mitt hjärta! Nej nu är det dags att se Wallander filmen på tv 4 sen kallar sängen.

Kramisar Jeanette

9 kommentarer:

Doften av vanilj sa...

Såå härligt vårigt med rosa! Man blir glad av den färgen. Brukar alltid smyga sig in nått lite rosa hos mig, faller lätt för den färgen. Du visar alltid så mycket fint från ditt hem och dina alster som du pysslar till är alltid så vackra. Jag har länkat till dig sedan en tid tillbaka jag hoppas att det är ok?/ Kram

Jema Rose sa...

Vilken tandläkarmottagning, så otroligt mysigt :)

Sovrummet ser jättefint ut!

Kram, Jenny

Hoppas att du får en bra vecka!

<3

KaosHouse sa...

Åh, vilka härliga bilder! Om man bara fick vår nån gång... Vill oxå kunna sitta ute och bara mysa. Men det kommer väl, det brukar det ju trots allt göra. :)

Det var den absolut mysigaste tandläkarmottagning jag nånsin sett/hört talas om! Jag har inte alls nå problem att gå till min, men visst skulle det vara mysigare om tandläkaren hade det så här fint!! Det här måste jag visa min pappa, som i motsats till mig tycker det är lite obehagligt. Han får försöka inbilla sig att det ser ut så där! :)

Handplockat sa...

hoppas du är piggare nu
måste bara säga att jag verkligen njuter av dina trädgårdsbilder

ha det bäst

"M" sa...

skönt att du känner dej bättre...jag är inte bra heller...värker i kroppen...va fint med en dov rosa vägg...superfint som vanligt...kram

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hujedamej! Tandläkaren så alldeles nära...!! Nävars, de såg väldans trevliga ut och jag förstår att tandläkarskräcken försvinner...
Så fint du har gjort i erat sovrum...härlig med lite pastelligt!
Kram på dig!
Marie

Elzie sa...

Den tandläkaren kunde jag också tänka mig. Vilket mysigt ställe. Annat det är vårt kära Sörgården här i samhället *s*.
Hoppas ni har piggnat till bägge två nu.
Kram Elzie

Design by E sa...

åh lika vackert som alltid hos dig så kul att titta in.vilken trevlig tandläkar mottagning ser sååå trevligt o fint ut.folk me tandläkar skräck skulle nog bli lungnade av att promenera där innan då vore de ingen match för dem sen kanske(tack lov lider jag inte av de)än..kram E

Lilla Blanka sa...

Härliga vårbilder..!
Och vad fint det blev i sovrummet, jättemysigt med texten..väl valda ord..fint!
Kram
Mia

 
Related Posts with Thumbnails