15 januari, 2008

Äntligen är den ute!

Ja så fick jag då äntligen besök av fotografen igår. Ljuset var sisådär men förhoppningsvis blir bilderna bra i alla fall. Det jag såg i hans kamera var helt ok. Jag är dock glad att han kom igen för de förra bilderna var inte helt till min belåtenhet. Fy skäms på mig men jag är lite bestämd om hur saker och ting skall se ut. Denna gången fungerade jag som hans stylist eftersom journalisten/stylisten inte kunnat vara med. Vi får se till nästa jul om det är någon tidning som nappar. På bilderna ser Ni att jag äntligen blivit av med JULEN! Så härligt! Har plockat bort julen och stuvat om bland de gamla sakerna. Kunde inte hålla mig idag, var tvungen att besöka Myrorna och Erikshjälpen i jakt på fynd. Hittade krukan som jag arrangerade blommorna i som står i v-rummet. Bokstödet med en liten ängel var ytterligare ett fynd, vad sägs om 5 kr! Naturligtvis blev det några buntar med snittblommor. Hyacinter, ranunklar, små nejlikor, ecalyptusblad. Till detta så blev det några kvistar som jag tog i naturen då jag var ute med Zladden på agylity banan. Så nu har jag nya fräscha blommor och jag känner mig så tillfreds! Tack för att Ni berömmer mina bilder och mitt hem. Som svar till Norge, ja det är mitt eget hem på bilderna. Det är lika värmande varje gång man öppnar bloggen och upptäcker att det finns nya kommentarer. Är själv inte lika flitig för tillfället med att titta in hos er men jag kommer tillbaka. Kramisar Jeanette

6 kommentarer:

Elzie sa...

Hej Jeanette! Inte behöver du känna dig tvingad att sända awarden vidare. Det är många som inte gör det. Jag ville ju uppmuntra dig, inte få dig att känna dig dålig.
Vad skönt att dom fotat färdigt hos dig så du fick ut julen. Nu hoppas man bara att allt går mot ljusare tider - och det snabbt!!
Ha en skön kväll.
Kram Elzie

Inmycarport sa...

Hej Jeanette!
Vad spännande..du måste säga till när och var reportaget hamnar.
Sängen har jag inte bestämt var jag skall ha ännu. Minsta sonen och även dotterna vill ha den..eller ska jag ha den i butiken och skylta med vackra qvilar och kuddar.
På torsdag skall vi på Formex..det skall bli så roligt!!
Kram Maria

Min Lilla Vrå sa...

God Morgon:-)
Vilka underbara bilder du visar i din blogg:-)
Önskar dig en härlig dag:-)
//Eva

cicci sa...

Längtar så efter att få se dina bilder!! Du har verkligen öga för det så du är nog en bättre stylist än de flesta. Härligt att du äntligen får kasta ut jul och få lite vårkänslor!
Kram Cicci

Tonje sa...

så spennende det blir å se til julen om ditt hus kommer i ett av interiørbladene,men det må det jo,for ditt hjem er som dere sier i sverige underbart!

Lilla Blanka sa...

Åh vilka fina bilder du visar..! Repotaget kommer bli kul att få se, fast vi får völ vänta en sisådär 10-11 månader gissar jag ;) Men "den som väntar på nåt gott.."
Jag upptäckte att jag missar att titta in till dig ibland..Nu vet jag varför..jag har inte lagt till dig på min länklista :o så nu gör jag det... ;)
Stor kram
Mia

 
Related Posts with Thumbnails