26 januari, 2008

Blommor, blommor, blommor

I detta blomsterbord åkte äntligen det sista av julen ut idag. Nu planterade jag blå hyacinter, murgröna, kvistar och som dekoration ägg och hjärtan. Får vara min vår inomhus eftersom temperaturen visserligen visar att det normalt sätt skulle vara vår ( mellan +7-11) men det blåser storm!

På bordet i rummet fick det bli ett nytt arrangemang i rosa för att lysa upp och göra oss glada. Som jag sagt tidigare så blir jag lycklig och glad av snittblommor. Kan meddela att jag verkligen trivs i med mitt nya jag. Börjar känna igen mig i spegeln även på morgonen. Kul att jag vågade, vill nog fortsätta ett bra tag att vara brunett. Något annat som gjorde mig glad idag var att min bestämt sig för att vi skall fira hans födelsedag i Thailand, så det blir nästan repris på vår julresa. Har kollat runt lite på nätet och det verkar som om alla andra har samma tanke. Det är nästan fullbokat redan. Men vi kommer säkert att hitta något.

Ha en skön lördag & söndag Kramisar Jeanette

3 kommentarer:

Marie sa...

Jag är precis som du, blir lycklig över några snittblommor. Så jättevackra arrangemang du har gjort, du är verkligen superduktig!

Kramar Marie

Under en vind sa...

Vackra arrangemang! Spännande med ny hårfärg! Ha en fortsatt skön helg, kramis!

Min Lilla Vrå sa...

Visst, är det härligt med snittblommor:-) Så fina arrangemang du har gjort:-)
Kram

 
Related Posts with Thumbnails