11 december, 2007

Nu är det gjort

Fotografen har varit här och plåtat som jag berättat om. Det tog mer än 5 timmar och då skall han återkomma efter jul för att ta fler bilder. Han tyckte att det fanns så många detaljbilder att plåta och så hade vi otur med vädret. Ja vi var inomhus men tydligen blir det bättre bilder om det sipprar in lite dagsljus från fönstren. Typiskt att det var regn och mörkt då han var här.
Han fick tom mig att vara med på en del bilder, men jag kollade så att de var godkända. Tycker det är hemskt att bli plåtad, gillar det inte alls. Men han lovade att försköna mig, ha ha.
Det var kul att se hur det går till när proffsen är igång, det är annat än när man plåtar själv till bloggen. Här en bild på Magnus in action, en något suddig bild tagen av mig.
Jag vet inte om bilderna kommer med i någon tidning utan detta projekt är så kallat spekulations arbete. De skall försöka sälja bilderna och reportage till Lantliv, Drömhem & Trädgård eller Hem och Antik. Vi får väl se om det kommer med till nästa jul.
Härmed måste jag meddela att jag kommer att ta time out i 17 dagar från min blogg. Tänker bege mig till värmen över julen. Gissa om jag tycker det skall bli skönt?!?!?!?!?
Granen har¨åkt ut" så nu har "töserna" som jag köpte i Danmark inget sällskap längre se bilden längre ner i inlägget. I övrigt förblir huset juligt ända fram till 20:e Knut. Nu är det dags att få lite färg på kinden som är så vit så vit. Lika mycket som jag gillar vitt i hemmet hatar jag färgen idå den sitter på kroppen. Har tidigare bättrat på brännan i "kärringagrillen" solariet men har tagit mitt förnuft till fånga och kletar på falsk bränna istället.

Vill genom dessa bilder önska er alla Den bästa av jular Önskar att Ni skall njuta av varje stund med släkt & vänner, julmat, julgodis, julklappar, juleljus, julgran, julblommor, sova länge på morgonen, julottan i kyrkan, julkonserter, Kalle Anka på TV listan kan göras lång men jag hoppas mest på att ni får Julefrid.

Kommer att tänka på allt detta när jag ligger i solen och steker mig.

Ta emot hela min famn i den största Julkram av alla.

Höll nästan på att glömma att berätta att jag redan idag haft lite julafton. Fick paket i brevlådan från "Inredningstokiga" Petra. I paketet fanns en underbar kökshandduk med tryck och en strut innehållande vackra ljus med religiösa bilder. Allt helt i min smak. Det blev jag glad för.

Blev även glad då jag var på Sing A Long konsert med min vän Gunilla i söndags förmiddag. Vilken underbar känsla att få sjunga till Malmö Operans Symfoniorkester. Det Ni!!!!!!! Så nu kan jag titulera mig operasångerska. Nej det är väl synd och säga att man har sån klangpipa som dom primadonnorna men det var hur härligt som helst att bara sjunga ut för full hals. All sjöng bra eller dåliga "sångare". Roligt hade vi. Kommer att bli en tradition.

Nu skall jag packa det sista och göra 3 strutar till innan sängen kallar. God Natt vi ses om 17 dagar Kramisar Jeanette

14 kommentarer:

Lyck-Annas sa...

God Jul!

Solsjö - Under en vind sa...

Önskar dig en fantastisk resa!!! Njut och ha det bra! Passar även på att önska dig en god jul och ett gott nytt år! Vi ses 2008! Kram!

Elzie sa...

Hoppas du får en härlig jul i värmen.
Kram Elzie

Anonym sa...

hittade hit av en slump och lämnar ett tassavtryck :)

Goa sa...

Hej vännen min!
Jag hade fått för mig att du redan hade åkt!!
Så kul att plåtningen gick bra...spännande! Det finns nog massa tidningar som vill visa ditt hem...de kanske börjar buda, skulle inte förvåna mig!!!
Så vill jag tacka dig Jeanette, för dina gulliga varma kommentarer...du är så mysig!
Vi ses på det nya året..;)
Fridfull God Jul på dig och mys nu massor i solen och värmen...mmm!
Alla mina varmaste kramar är till dig..!
Goa

Lina sa...

Ha en underbar resa!!! Och den bästa av jular till dig med!!! kram Lina

Karna sa...

Så spennende, du får gi en lyd om hvilke blad som kjøper repotasjen.

God ferie, kos deg på stranden, og en Riktig God Jul!

My White Cottage sa...

Vad underbart att få ge sig iväg till sydligare breddgrader och slippa detta gråtrista väder! Njut och ha det alldeles fantastiskt Jeanette!!!

God Jul och Gott Nytt År!

Stor kram till dig från mig!

Unknown sa...

Kul att du gilla det!
Härligt med värme! Skulle också vilja åka till solen just nu. Men då missar jag för mkt med studierna.
Roligt med tidningen det måste kännas helt fantastiskt, ditt hem är verkligen underbart men vilket betyg när de vill kom och plåta så¨. Måste ha varit spännande och se hur det går till också!
Ha en härlig semester nu och en riktigt god jul! Kram Petra

Anonym sa...

Vilken dröm för oss andra som får stanna hemma.
Ha det så jätteskönt med mycke sol och värme.
god jul och gott nytt år
önskar
ewa- trollmor

Hannis sa...

Tack för ditt besök hos mig!Blev jätteglad!Hoppas du får en helt underbar semester!
Kram Hannis

Unknown sa...

Hej Jeanette!
Önskar dig en trevlig resa och hoppas att du får det helt underbart! Sola åt mig med...själv ser jag ut som en albyl =)
Många kramar Malin

Marie sa...

Ha en underbar semester!
God Jul och Gott Nytt År!
Kramar Marie

Jes/Vita villa vila sa...

Vad kul att hitta en ny härlig blogg att besöka :)

Hoppas ni har en toppensemester i värmen!

Kram Jes