03 december, 2007

En himla massa bilder........

Nu har jag fått färdigt pyntat även ute. Som Ni ser har barnsängen tagits bort och dit kom ett bord, ett gammalt fönster och en gammal kratta istället. Hemmet är alltid under ständig förändring såväl ute som inne.

Har även gjort lite nya saker inne i huset trots att jag sa att jag var färdig. Här följer en liten bildkavalkad:

Jag fyndade en gammal lucia krona på loppis. Gjorde om den till en mindre storlek köpte ett barn lucia nattlinne, satte i ett nallehuvud och vips så hade jag en egen lucia.

Mina goa bloggisar från blomsterkursen, här ser ni var jag placerat mitt kors, och ja det blev vitt. Med på bild är även min rakspegel, ett fynd för 10:- hos Erikshjälpen. Gamla kakformar till värmeljusen och God Jul bokstäver från Lovisa i Lund, ja och så här blir resultatet.

Vad tycks om mitt fynd från Old Touch i Stockholm? 35 riksdaler för dessa gulliga barnskor som är nötta och skavda, bara älskar dom.....

Visst kan man göra vackra arrangemang som håller även efter julen. Med lite konstgjort och lite äkta vara, ja då blir resultatet detta.

Ja, nu har även jag drabbats av "göra hjärtan" feber. För alla som känner mig är detta ett jätte framsteg. Jag har inte sytt på en symaskin sedan sy slöjden i skolan, för så där "hundra år" sen. Symaskinen och jag var aldrig kompisar på den tiden, vi får se om vi kommer att bli det nu.

Med instruktioner från äldsta dottern och syrran så hade vi klipp och sy verkstad här i går kväll. Syrrans hjärtan blev helt perfekta mina ser ut dom man gjorde i 1: klass, HA, HA, HA. Lite konstig form på dom, vad gör man då? Jo man blingar till dom så klart. Med en bild, glitter och lite kristallhäng så blev resultatet helt ok eller hur?????? Ja någon proffs blir jag nog aldrig men nu med egen symaskin (IKEA 500:-), ja ni läste rätt, så skall jag sy hjärtan efter mitt eget huvud och design, det är ju därför jag gillar shabby chic stilen, nött, slitet men ändå underbart!!!!!!!!!!!!

Till sist vill jag bara berätta att jag fick en underbar gåva av min pappa idag. Jag fick hans gunghäst som just idag är 74 år gammal. Han fick den till julen då han fyllde 1 år. Ni får se bilder när jag har placerat pållen på sin rätta plats. TACK PAPPA!

Ännu ett besök i Danmark är inplanerat imorgon. Åker över bron till Köpenhamn tillsammans med Cissi och Lukas. Vi skall storsa på Ströget och handla blommor, äta pölser och para hygge oss. Bilder kommer. Jag kommer även att presentera min väns hem för er. Kramisar från Jeanette

9 kommentarer:

Änglahem sa...

Vilka underbara barnskor!!!! De förstår jag att du är glad för.

Nalle Lucian blev ju bara sååå SÖT!!! Vilken fiffig idé.

Ha en bra kväll

Kram Ulrika

Under en vind sa...

Sååå kul att få se korset du köpte (visste förstås att det skulle bli vitt.....) och bokstäverna du köpte! Å´rakspegeln berättade du ju också om! Önskar dig en underbar Danmarkstur! Njut, njut, njut! Kram!

hulukvarn sa...

Hej Hej!

Åh så fint du gjort utomhus!

Ha en fin vecka/ Hanna

Inredningsfanatiker sa...

Wow, vilken gåva!! Visst är det underbart med saker som har en historia!
Ps. Jag slutar nog aldrig att bli mållös när jag ser bilder från ditt hem, det är ssssssssssssååå vackert! Ha en underbar kväll! Kram Petra

Inredningsfanatiker sa...

Wow, vilken gåva!! Visst är det underbart med saker som har en historia!
Ps. Jag slutar nog aldrig att bli mållös när jag ser bilder från ditt hem, det är ssssssssssssååå vackert! Ha en underbar kväll! Kram Petra

I en röd liten stuga med vita knutar... sa...

Hej Jeanette, vilka mysiga bilder du bjuder på =)
Ha en fortsatt skön vecka.
mvh Annika

cicci sa...

Jisses vad du är kreativ! Låter härligt med resan önskar att jag bodde längre söderut!
Ha en skön vecka!
Kram Cicci

Nostalgi och romantik sa...

Så härligt att åka till Danmark!
Sitter här och blev sugen på att åka, men det är ju lite långt...
Nallen tyckte jag blev jättefin!
Jag har också en sån där nalle... jag kanske ska apa efter, för jag har en likadan luciakrona också...
Hoppas det är ok?
Kram
Marie

Lina sa...

Ohså härligt att åka till Danmark! Jag skall faktiskt också dit. Till Helsingör på lördag. Det blir en tur till Västra strö oxå... Så fint dupyntat,både inne och ute!!

Kram Kram

 
Related Posts with Thumbnails