21 november, 2007

Tack för hjälpen

Tack ni alla för hjälpen med namn och adress till den butiken jag sökte i Stockholm. Visst var det Old Touch. Dit skall jag bege mig, tror att det ligger ett par andra butiker som kan vara intressanta på samma gata.
Till dig som undrade vad det står på väggen i gästrummet så är det följande:
"Ömhet är passion i vila"
Jag har städat hela dagen för imorgon får jag besök av en journalist som vill skriva om mitt hem. Har därför pyntat ännu mer så nu är det verkligen jul i huset. Har tagit en del kvällsbilder som ni här får ta del av.

Del av mitt datarum där jag fixar min blogg. Det är ett blomsterbord som jag köpt för många år sen och som dekoreras efter årstiden. Granriset satte jag i en cykelkorg köpt på Erikshjälpen, hängde en gammal duk med fransar över framkanten för att det skulle se mer juligt ut.

Detta är mitt lilla slagbord som pryds av min älskade Madonna.

Så här blev det i mitt köksfönster efter en liten rukad. Flyttade hjärt ljusstaken till en annan plats i köket. Se på nästa bild. I fönstret hängde jag istället stjärnor.

Och uppe på microvågs hyllan står nu hjärt ljusstaken. Nedan för på ett runt litet bord ser Ni en del av min samling av press glas.

Som vanligt är det nu dags att svara på alla rara kommentarer jag fått. Dessa gör mig lika glad varje gång. Hjälper mig att må gott i själen. Sen är det dags att heja fram Sverige så att dom kommer att vara med i EM. Gast kramande! Kramisar Jeanette

14 kommentarer:

Anna sa...

Åh vad roligt! Stort Grattis! Ditt hem är ju bara helt underbart :)

Ha en härlig kväll!
Kram
:)Anna

Anonym sa...

Hej!

Så otroligt fint hem du har. Jag sitter bara här och njuter. Nu måste jag kika igenom allt det du visar, har precis hittat din blogg så jag kan tänka mig att det finns en hel del att snaska på. Det måste vara spännande att få besök av en journalist.Skvallra gärna till oss :o)

Kram Carina

Anonym sa...

Oj så roligt och smickrande att få så fint besök som av en jounalist.
Hoppas det blir bra, det blir det ju för så fint som du har det....mysigt värre...kram "M"

Nina sa...

nämen oj vad mysigt med all belysning splash splash hårspray wow bling bling du gör mig glad gumman !och jag hör riktigt din glada stämma när jag läser dina inlägg!

kramar /nina chauffören

Solsjö - Under en vind sa...

Nu minsann är det *bling bling* hos dig när journalisten ska komma, sååå roligt!! Vilken tidning ska man försöka se dig i???

Jag har också samma ljusstake som du har utan el! Har min i det andra köksfönstret! Denna med el har jag sett på flera ställen....På Elkedjan, Jotex, Ellos osv....På coop finns den med bara två ljus i. Gillar den skarpt!

Må gottigt! Kramis!

Evelinas hus sa...

Nämen vad du pysslar och står i. Så fint och mysigt överallt.
Vad kul med besöket, jag gissar att du kommer med i någon tiding då du kan väl berätta mer?
Kram Caroline

Marie sa...

Vad spännande med besök av en journalist! Kan tänka mig att du har fixat och donat lite extra. Underbara bilder du visar, ditt hem är sååå vackert!

Har missat inlägget från blomsterkursen. Dina alster var bland det vackraste jag har sett, du är sååå duktig!

Ha det bra!
Kram Marie

Goa sa...

*pling* du har fått mail..;)
Hoppas det funkar...skriv annars hela länken som den står och sök som vanligt...detta är rätt länk, har kollat!
Kram till dig min glada...håller med Loppan...du gör mig GLAD!!
Goa

Goa sa...

Jag glömde...lycka till imorgon!!!
Guud så kul..:)

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Oj så många fina bilder på allt ditt vackra !!
God kväll/Lotta

Anonym sa...

WOW! Vad fint du har det. Tror inte jag besökt din blogg tidigare, men det komemr jag göra många gånger framöver:) Kanontrevlig blogg ju!

Nina i Paradiset sa...

Så spennende å få pressen på besøk da!
Det ser ut som om du har ett kjempeflott hjem å vise frem, bare så synd at fotoene dine er litt uklare... -jeg vet av min PC-skjerm ikke er helt bra, så jeg sitter her bare å myser, for å få med meg mest mulig detaljer....
;)
Lykke til!

cicci sa...

Hej vännen!

Jag sitter bara här och gapar över hur fint du har det, kan inte se mig mätt på dina bilder, lova att du berättar när reportaget kommer ut är så nyfiken!
ha en toppendag.
kram /Cicci

Magdalena Martin sa...

Hej Jeanette!
Va roligt att du hittade till min blogg och tack för dina goa ord :-D
Hoppas du får lite bra butikstips där. Självklart får du länka till mig, då blir jag bara glad!! så tackar för länkningen :)
Ang layouten på min blogg, så ligger det lite jobb bakom den och det är en fördel om man kan lite om html-koder för det var lite marigt och jag "slet mitt hår" många gånger *skratt* men skam den som ger sig!
Prova att söka på 3-spalt blogg-layout i blogspot.com så kanske du kan hitta något där?! tror att dom kanske tagit fram det nu??
Lycka till och trevlig helg i Stockholm!
*Kramar*
Magdalena :)