20 november, 2007

Resultatet

Ja så är det då dags att visa resultatet från kursen i söndags. Det blev en krans och ett hjärta till dörren. Fick blodad tand så nu skall jag visa några kompisar hur dom skall göra för att fixa en krans till jul. Roligt! Det var verkligen en lisa för själen upplevese att träffa "ansiktet" bakom bloggen. Vi hade så roligt och stämningen var hjärtlig. Tror säkert att en del av oss kommer att ses igen, speciellt vi som inte har så långt avstånd till varandra. Kan varmt rekommendera alla som aldrig varit på blomsterkurs att försöka komma med när en sådan givs i er närhet. Verkligen roligt att själv kreera sina alster, man känner sig lite stolt och får oftast mycket inspiration som man tar med sig hem och som resulterar i mer pyntande och fixande. När jag skrev ett inlägg i söndags så glömde jag att ta med besöket i V Strö hos Lena. Jag kund redan då hon öppnade butiken för några år sen. Sen dess har hon utökat och nu finns det ju tre lokaler att titta på fina saker i. Man blir såååå köpsugen. Vad som fick komma med hem denna gånge var en ängel och en klocka. Ni kan se att jag placerade ängeln på bordet bakom soffan i vardagsrummet. När jag tröttnat på att ha henne inne så kan hon även placeras utomhus. Super! Bra med saker som kan flyttas runt, på så vis känns sakerna nya igen. Fick en bra idé när vi var hos Birgitta på Lovisa i Lund. Hon hade ett likadant skåp som jag har stående i garaget i väntan på målning. Hon hade tagit bort dörren och lät skåpet vara öppet med vackra hyllplan. Den idén är tagen, så skall jag också göra med mitt skåp.

Passade på att ta lite bilder ute ikväll för att se om det funkar, ja här ser ni resultatet. Mitt hus är inte så gult som det ser ut på första bilden. Lite mildare är den. Om jag får som jag önskar så kommer huset att bli svart till våren.

Nu tänker jag svara på mina fina kommentarer och titta in hos mina bloggvännger ett tag sen är det sängen som gäller. Kramisar Jeanette

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kanonbra

Inmycarport sa...

Tack för din rara kommentar hos mig.
Vad mycket fint du gjort på kursen..det var inga enkla saker.
Många fina tankvärda citat du visar..man kan behöva ett och annat ibland.
Ha det gott!
Kram maria

Anonym sa...

Så fint du ha det...
hittade din blogg idag..
Så nu har jag njutit av allt det fina...MVH Christina

Under en vind sa...

Dina alster blev verkligen sååå fina!! Roligt att se din ängel på plats! Man hann ju knappt se vad alla köpte, man var så upptagen av att bara kika på allt så man inte missade en enda hörna av butiken! Må allra bäst!! Stor kram!

Mari sa...

Å vad roligt jag vill också gå på blomster kurs hos Minna!

 
Related Posts with Thumbnails