30 november, 2007

Hemma igen

Lika roligt som det är att vara borta, lika skönt är det att komma hem.Måste passa på att njuta av mitt juliga hem eftersom vi åker bort över julen. Ja, ja jag åker och far..... Snart bär det av till Thailand där vi skall fira julen tillsammans med en av mina bröder och hans familj. Skall bli så skönt........ Jag hade 3 helt underbara dagar i Stockholm. Gjorde allting i min egen takt. Strövade omkring i de olika butikerna och insöp jul atmosfären. Naturligtvis blev det lite shopping men inte som i gamla dar. Nu höll jag hårt i börsen och tänkte till innan jag handlade. Besöket på Upplandsgatan var kanon. Så många härliga antik och loppis butiker. Old Touch var precis lika mysig som ni alla beskrivet den. Birgitta var inte där utan en annan gullig tjej som hette Katrin. Där fanns så mycket att man hade svårt att se sig mätt. Jag köpte ett par gulliga små barnskor, en del broscher som jag skall använda till mina kors, samt en liten dosa i pressat glas till min samling.Evesens antik var en annan butik som blev min favorit. Ägdes av en underbar norska vars namn jag glömde få. Efter stor vånda blev det till sist en matkupa och 2 glas "flaskor" som passade tillsammans med kupan. Dessa ting + lite annat som jag har själv skall bilda ett stilleben härhemma när jag städar ut julen. Kanske det hamnar på landet, vi får se. Det var så roligt att träffa Gunilla och Maria. Än en gång måste jag tipsa er om att besöka The ONE nästa gång ni besöker Stockholm. Kanonställe att fika på. Jag har redan fått min julklapp men man är väl inte sämre än att man kan önska sig fler..... eller??? Vill gärna ha en vit lite kitschig ljuskrona som bryter av lite i stilen. Visst är väl denna läcker. Det fanns så mycket roliga och fina saker på The ONE men inte så mycket som passar i våra hem, men just denna skulle bli perfekt. Tog inte så mycket bilder men här kommer en från NK:s fina julskyltning och en från Årstider. Kanon läckra bokstäver eller hur. Kostade lite för mycket så det blev bara en bokstav, ja inte bokstav utan ett tecken = &. Kommer att bli perfekt om man skriver ett ord för och ett efter på väggen.

Kära Petra som kommenterade mitt inlägg den 28/11, som svar till dig säger jag bara Tack och det är klart att du får utse mig till veckans bloggare. Jätteroligt! Har tyvärr inte din bloggadress därför svarar jag dig här i inlägget.

Till mina ALLA andra blogg vänner säger jag bar 1000 tack än en gång för alla vänliga ord. Tyvärr måste jag begränsa mig lite med bloggandet för just nu är det bara för mycket. Men ni vet att jag tänker på Er. Kramisar Jeanette

2 kommentarer:

Lina sa...

Oh så mycigt du verkar ha haft det!! Ha en underbar 1a advent!

Hannis sa...

Du verkar ha haft det fantastiskt!Vad skönt!Hoppas du får en fin resa.Kram Hannis

 
Related Posts with Thumbnails