23 november, 2007

Det gick jättebra

Nu har hon varit här, Mikaela journalisten alltså. Hon var så rar och gullig, vi fann varandra direkt. Först besökte vi Cissis hem och det var som jag trodde att interiören hos henne skulle passa bäst i typ Hus & Hem. Sen körde vi förbi en annan väns hus i Lomma, det är ett hypermodernt arkitektritat hus som skulle passa bra i tidningen Residence. Dessvärre har jag inte pratat med Jonas och Jannicke än men jag skall försöka få tag i dom i nästa vecka.

Ja så var det då dags för vårt hem. Som tur var tyckte hon lika mycket om det som ni mina "bloggisar". Fick omdömet, personligt och harmoniskt, ett riktigt pysselhem med egen touch. Jag blev jätteglad! Vecka 49 kommer Anders och plåtar härligheten sen är det bara gå i väntans tider precis som när man väntade barn. Den som väntar på något gott....... Ja det vill säga om någon tidning vill publicera reportaget. Mikaela trodde att tidningar som skulle kunna passa var Lantliv, Drömhem & Trädgård eller Hem & Antikt. Vi får se. Nu är det gjort och det är lite av en dröm som gått i uppfyllelse. Eftersom jag läser de flesta heminrednings tidningar på marknaden, har min önskan alltid varit att få se något av mina hem i just dessa tidningar. Har alltid varit för feg för att själv skicka in bilder, men nu hittade Mikaela mig via min blogg. Lyckoträff! Nu väntar jag bara på att Marie, Johanna & Mari skall plåta på landet. Hoppas att dom kommer, dom har frågat och jag blev jätteglad, men dom har ju så mycket just nu så vi får väl se. Drömmer vidare!

Efter att jag släppt av Mikaela vid tåget så körde jag en liten loppis runda. Som vanligt blev det ett par fynd som följde med hem. Äntligen hittade jag en gammal innerdörr, som inte var för hög och stor. Den blev min + ett stall fönster i grått gjutjärn. Bilder kommer när de är vigjorda och på plats. Dessa fynd hittade jag på Malmö återbyggdepå, Spikgatan 3, Malmö. När jag var därnere i hamnen och snurrade, hittade jag en annan stor loppis affär. Tittade aldrig vad gatan hette och affären hade definitivt inget namn, de hade bara samlat en massa prylar i en lager lokal. Jag fyndade 1 st pressglass kanna samt 2 små gulliga tavlor. Ja, vad kostade då kalaset: dörr + fönster 200:-, glaskanna 40:- och tavlorna 30:- tillsammans. Det tyckte jag var en bra investering.

Här ser ni lite av fynden. Dessa behövdes ju inte fixas till utan dom kunde sättas på plats direkt. Ja, så är det då fredags kväll. Maken är trött efter en lång hård jobbvecka så det blir slö tittande på tv och tidig sänggång. Imorgon är det upp i ottan igen, då kör vi med goda vänner till Danmark och julmarknaden i Klampenborg. Tack för tipset! Kramisar Jeanette

7 kommentarer:

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Spännande, vore kul att se ditt hem i "tryck" sedan! Grattis!

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Vore kul att se ditt hem i "tryckt" form sedan! Grattis!

StyggaLillaLoppan sa...

så frun ska till Danmark ? lyser grön av avund....
hoppas du får en underbar helg med massa mys och inspiration- kramelikram

Taggtråd & Gamla spetsar! sa...

Bamsekram till Dig och tusen tack för tipsen!!!
Synd att du inte va hemma i morron vi kunde ju haft en "date" hade varit kul.
Förmedlingcentralen i Tyringe känner jag väl till då jag är från Hässleholm ;)
Tycker vi tar bildpratet via mail istället om det är ok för dig??
Känns konstigt att lägga ut det till allmän skådan.
Ha en superdag i Danmark (avis är jag)
Kram Helen

Lönnergårds Anna sa...

Åååå vad spännande det låter. Du måste berätta hur det går.

Och vad avis jag blev över att du skulle till Danmark på julmarknad. Kunde du inte stoppat ner mej i en väska!? (en såndär stor med hjul) ;-)

Ska bli spännande att se vad du kommer hem med. Skynda dej så att jag får se...

Ha det gott och många kramar till dej!
Anna

vildvuxet sa...

Åh vad pirrigt och kul för dig. Kan du berätta vilken tidning och vilket nummer.
Danmark , Köpenhamn oj oj oj.
Kan inte av ren avundssjuka skriva
mera än så.Hoppas att se dina inköp senare /Bitte

Jenny sa...

Stort grattis till dig!
Vad spännande att få se reportaget i någon av tidningarna framöver!
Kram
Jenny

 
Related Posts with Thumbnails