31 oktober, 2007

Mitt pyssel

Ja så här blev resultatet av gårdagens pyssel. Hann inte så mycket då jag hade en av mina dåliga magdagar. Först gjorde jag en "trädstamm" åt min väninna Cicci. Hon har önskat sig en sådan till jul så jag är tidigt ute. De håller bra för min egen som hänger vid altandörren i köket är minst 4 år gammal. Visserligen har jag bytt en del på den men ändå... Kom på idéen efter ett tips i en dansk inredningsaffär i Kongens Lyngby, ja var annars??? Har sen själv modifierat det hela så att det blev mitt "stuk" på det hela. Bilden gör inte stammen rättvisa då jag hängde den på vårt gamla kylskåp i garaget. Ni kommer att få se den på plats hemma hos Cissi.

4 kommentarer:

Underbara Små Ting sa...

Åh vad mycket fin du har gjort !

Nu längtar vi alla till jul för att få pynta till det ordentligt för det verkar då inte vara något fel på inspirationen hos oss :)

Kram Kram
Carina

Marie sa...

Men så mycket fint du gör, hos dig blir man då verkligen inspirerad! Vi brukar också besöka Lyngby när vi är Danmark, tycker det är jättemysigt där. Gillar även Hellerup och Charlottenlund, finns så många små mysiga butiker där.

Har lämnat en liten bruksanvisning hur man gör sina egna kuddar bland mina kommentarer. Kul att du tyckte de var fina!

Kram Marie

Spets och snor sa...

Oj vad du är duktigt! kram Helena

Goa, skåne sa...

Denna är ju bar helt bedårande!
Kram Goa

 
Related Posts with Thumbnails